Kinderversie Joon

Struinen door de duinen met eilandverhalen en sterren kijken! Speciaal voor kinderen vanaf 4 jaar.

Lees meer
Parkeerplaats Heartbreak hotel
Oosterend
Aankomende: za, 5 sep 2020 | 20:00 - 21:30 (45 meer)

Boeken

Beschrijving

Schemerwandeling Joon kinderversie: (Her)ontdek Terschelling! Joon is Aasters - een Terschellinger dialect - voor avond. In de schemering, de fase tussen de dag en de nacht die in het verschiet ligt, wandelen we als het ware de avond in. De Boschplaat is het eerste Dark Sky Park van Nederland, en Eilandmeisje laat jullie graag de schoonheid van die duisternis zien. De duinen van Oosterend herbergen tal van verhalen en we gaan sterren kijken!

Eilandverhalen - Dark Sky - Jutten - Levende Duinen Deze schemerwandeling is een verkorte versie van de reguliere wandeling en duurt ongeveer 1,5 uur.

Afstand: circa 1,5 km

De best bewaarde eilandbelevenis van Terschelling Voor families en gezinnen vanaf 4 personen is deze kinder-versie op afspraak mogelijk van sept t/m mei.

Startpunt is de parkeerplaats bij Heartbreak Hotel, strand Oosterend bij het 'happily ever after starts here' bordje.

Individueel te boeken op: vrijdag 10 april 20.00 uur, zondag 12 april 20.00 uur, dinsdag 28 april 20.30 uur, zaterdag 2 mei 20.30 uur.
Kosteloos annuleren tot 4 uur voor aanvang bij slecht weer.
MEIVAKANTIE dagelijks op aanvraag vanaf 4 pers. Prijs volw. € 15,- en kinderen € 10,-

Meer informatie: bel 0562-850817 of sms 06-15392930 of e-mail naar marloes@eilandmeisje.nl Samen delen we de liefde voor Terschelling! Benieuwd wat anderen van de schemerwandeling vonden? Lees hier de recensies: www.facebook.com/EilandmeisjeTS

Doris (3,5 jaar): "Dit is leuk!"

Stram in de benen of is je kind niet in de gelegenheid door de duinen te strûnen? Een verhalensessie Joon in het Verhalen-atelier is ook mogelijk op aanvraag.

Kenmerken

Type

  • excursie
De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL