Power Pump @ Ieders Plak

Power Pump @ Ieders Plak

Lees meer
Sportlaan
9
8881 EP
West-Terschelling

Boeken

Beschrijving

Power Pump van ClubJoy is een zeer effectieve groepstraining waarbij je gebruik maakt van een halter met gewichten op muziek. Een groepsles onder leiding van een gecertificeerde instructeur die je motiveert, ondersteunt, uitdaagt etc. Door de zorgvuldig uitgekozen muziek is iedere les een feestje! In 60 minuten worden al je belangrijke spiergroepen uitgedaagd met de beste krachtoefeningen, zoals squats, presses, lifts en curls. Dit is een training uit het nationale ClubJoy programma (te vergelijken met Bodypump van Les Mills). Geschikt voor iedereen want je bepaalt zelf je gewicht. Voor ieder die streeft naar: meer kracht, sterkere rugspieren, veel calorieën (600 calorieën per les) verbranden, algehele conditie verbetering, een beter uithoudingsvermogen, betere lichaamshouding, een mooi strak, gevormd lichaam Wat doet het? Power Pump laat je je sterk en vol zelfvertrouwen voelen, vormt en toont je spieren, geeft een goede cardio workout, vergroot je kracht en verbetert je lichaamshouding. Prijs losse les €15,- incl. kopje koffie/thee erna of flesje water.

Kenmerken

Type

  • excursie

Thema's

  • Voor groepen
  • Actief en sportief

Kaart & omgeving

West-Terschelling

Waar de boot de haven indraait, ontmoet je West-Terschelling. West-Terschelling is het grootste- en levendigste dorp van het eiland. Het dorp is in de twaalfde eeuw ontstaan op een zandplaat die een eeuw eerder met de rest van het eiland verheelde. De naam van het dorp (en van het hele eiland Terschelling) schijnt te zijn afgeleid van de naam die de zandplaat droeg, namelijk De Schelling. In de loop der jaren is de naam van het dorp geleidelijk veranderd. Achtereenvolgens zijn de namen Westeinde, West-Schelling, Westerschelling, West ter Schelling en West-Terschelling bekend.

De bewoners van Terschelling noemen het dorp kortweg: West. Het dorp heeft een oude kern, met musea, winkels, kroegen en clubs, restaurants, hotels, een zwembad, maar ook prachtige natuur. De haven ligt bijvoorbeeld aan de enige natuurlijk baai van Nederland. Het is de thuishaven van garnalenvissers, charterschepen en plezierjachten. Vanuit West-Terschelling loop je echter ook zo het Groene strand op en de ruige natuur van de Noordsvaarder in. Of loop het Seinpaalduin op, waar je een fraai uitzicht hebt over het dorp en (bij helder weer) Harlingen en Vlieland kunt zien liggen.

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL