Power Pump @ Ieders Plak

Sportlaan
8881 EP
Aankomende: ma, 8 jun 2020 | 20:00 - 21:00 (16 meer)

Power Pump van ClubJoy is een zeer effectieve groepstraining waarbij je gebruik maakt van een halter met gewichten op muziek. Een groepsles onder leiding van een gecertificeerde instructeur die je motiveert, ondersteunt, uitdaagt etc. Door de zorgvuldig uitgekozen muziek is iedere les een feestje! In 60 minuten worden al je belangrijke spiergroepen uitgedaagd met de beste krachtoefeningen, zoals squats, presses, lifts en curls. Dit is een training uit het nationale ClubJoy programma (te vergelijken met Bodypump van Les Mills). Geschikt voor iedereen want je bepaalt zelf je gewicht. Voor ieder die streeft naar: meer kracht, sterkere rugspieren, veel calorieën (600 calorieën per les) verbranden, algehele conditie verbetering, een beter uithoudingsvermogen, betere lichaamshouding, een mooi strak, gevormd lichaam Wat doet het? Power Pump laat je je sterk en vol zelfvertrouwen voelen, vormt en toont je spieren, geeft een goede cardio workout, vergroot je kracht en verbetert je lichaamshouding. Prijs losse les €15,- incl. kopje koffie/thee erna of flesje water.

• excursie

• Voor groepen