Strandrijden 4x4

De Puur landrovers zijn uitermate geschikt dankzij de 4x4 aandrijving om een prachtige rit over het Terschellinger strand te maken. Wilt u in de winter maanden vanaf 1 oktober tot 1 april naar het drenkelingenhuisje en/of het Amelandergat wij vervoeren u graag per 4x4.

Lees meer
Oosterend
39
8897 HX
Oosterend

Beschrijving

Vice-versa of enkele reis om lekker terug te wandelen? Onze eilander chauffeurs rijden u graag per 4x4 zowel individueel, families, groepen, bedrijven of bij bruiloften, bruidsreportages en filmopnames. Afhankelijk van het getij en uw wensen kunnen we onderweg jutten, schelpen zoeken, zeehonden spotten en.... In het opmerkingenveld kunt u de route wensen en opstap/uitstapplaats aangeven en voor kinderen is het mogelijk een zitverhoger of autostoel te reserveren. Landrovers zijn van 4 tot 8 personen per Landrover.

Kosten 1,5 uur € 35,00 p/p mocht u langer dan 1,5 uur wensen kunt u dit bij extra's online boeken voor € 12,50 p/p per 30 minuten.

Boeken

 

Komende data

Kenmerken

Type

  • excursie

Thema's

  • Strand
  • Natuur

Kaart & omgeving

Oosterend

Oosterend was ooit het meest oostelijke puntje van Terschelling. Hier hield het eiland vroeger op. Maar het eiland is gegroeid. Nu ligt Oosterend aan de rand van de uitgestrekte wildernis van Europees Natuurreservaat de Boschplaat. Het dorp zelf is klein, maar fijn. Je vind er enkele restaurants, overnachtingsmogelijkheden, een aantal veehouders en een kaasmakerij.

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL