Strandrit met de boswachter

Strandrit met de boswachter, In de grote Strandbus nemen de chauffeur en de gids u mee over het uitgestrekte strand van Terschelling. 

Lees meer
West aan Zee, parkeerplaats Paal 8
West aan Zee

Boeken

Beschrijving

In de grote Strandbus nemen de chauffeur en de gids u mee over het uitgestrekte strand van Terschelling. Onderweg naar het Europees Natuurreservaat de Boschplaat stoppen we o.a. bij stuivende duinen, schelpenbanken en het reddingshuisje. De gids vertelt u over het eiland en laat u de mooiste plekjes langs het Terschellinger strand zien. Ook brengen we een bezoek aan één van de mooiste uitzichtpunten over de Boschplaat bij de vogelwachterspost. Onderweg kunt u genieten van een kopje koffie, warme chocolademelk of thee. Deze excursie is minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

In de voorjaarsvakantie:
Dinsdag 18 februari 14.00 uur
Dinsdag 25 februari 14.00 uur

Start vanaf Parkeerplaats West aan Zee, Paal 8
Duur 2 uur.
Volw € 17,50 p.p Kind € 15,00 p.p.
Min. deelname 10 personen.

Kaartjes verkrijgbaar bij de VVV en bij diverse locaties op het eiland. Honden niet toegestaan.

Kenmerken

Type

  • excursie

Thema's

  • Voor groepen
  • Voor kinderen
  • Strand
  • Natuur

Kaart & omgeving

West aan Zee

West aan Zee is een van de badplaatsen op Terschelling. Het plaatsje bestaat geheel uit zomerhuisjes en heeft dan ook geen inwoners. Daarnaast vind je er een hotel en een strandpaviljoen dat het hele jaar (wisselende openingstijden) geopend is. West aan Zee is de eerste badplaats die je tegenkomt vanaf West-Terschelling.

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL