Sunsetwalk Instagramtraining

Sunset Walkshops Instagram training op het strand

Lees meer
Startpunt: Groene Strand
West-Terschelling

Boeken

Beschrijving

Instagramtrainer en eilandbewoner Jolanda over 'Je fans en je strategie op Instagram'. Vanaf het Groene Strand wandel je bij zonsondergang ongeveer een uur. Onderweg krijg je superveel informatie over de omgeving van het eiland en de do’s en dont’s, tips en trucs die helpen bij het optimaliseren van je Instagram, fotografie en het plaatsen van stategische berichten.

Opgeven via mail of via VVV Terschelling.

Prijs: € 10,00 per persoon

Deelname: minimaal 4 personen vanaf 15 jaar.

Op vrijdag 2, 9 en 30 juli en 6 en 20 augustus 2021 om 20.00 uur.

Kenmerken

Type

  • excursie

Thema's

  • Voor groepen
  • Voor kinderen
  • Natuur

Actief en sportief

  • Wandelen

Kunst & Cultuur

  • Workshops

Kaart & omgeving

West-Terschelling

Waar de boot de haven indraait, ontmoet je West-Terschelling. West-Terschelling is het grootste- en levendigste dorp van het eiland. Het dorp is in de twaalfde eeuw ontstaan op een zandplaat die een eeuw eerder met de rest van het eiland verheelde. De naam van het dorp (en van het hele eiland Terschelling) schijnt te zijn afgeleid van de naam die de zandplaat droeg, namelijk De Schelling. In de loop der jaren is de naam van het dorp geleidelijk veranderd. Achtereenvolgens zijn de namen Westeinde, West-Schelling, Westerschelling, West ter Schelling en West-Terschelling bekend.

De bewoners van Terschelling noemen het dorp kortweg: West. Het dorp heeft een oude kern, met musea, winkels, kroegen en clubs, restaurants, hotels, een zwembad, maar ook prachtige natuur. De haven ligt bijvoorbeeld aan de enige natuurlijk baai van Nederland. Het is de thuishaven van garnalenvissers, charterschepen en plezierjachten. Vanuit West-Terschelling loop je echter ook zo het Groene strand op en de ruige natuur van de Noordsvaarder in. Of loop het Seinpaalduin op, waar je een fraai uitzicht hebt over het dorp en (bij helder weer) Harlingen en Vlieland kunt zien liggen.

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL