Vis fileren, bakken en opeten: een bijzonder lekkere en leerzame workshop. Poon, tong, schol of haring: hoe maak je die nou eigenlijk schoon? Visboer en visserman Hessel maakt je een stuk wijzer. Al 40 jaar leeft Hessel aan en van de Waddenzee; hij vertelt er graag over. Samen met Wessel stond hij jarenlang als kapitein in viswinkel De Bakvis (Terschelling). U leert onder meer over diverse soorten vis, die u zelf leert schoonmaken. Een kok bakt de schoongemaakte visjes direct en natuurlijk mag u uw eigen werk opeten. Het is een echte workshop voor een kleine groep (max. 24 personen). Wacht dus niet te lang met aanmelden. Leuk en lekker voor jong (vanaf 10 jaar) en ouder.
5 tot 24 personen
West-Terschelling
Culinair, Workshop en Kunst & Cultuur
alle leeftijden en kinderen
De Holland ligt op de werkhaven vlakbij de jachthaven.
Drankjes zijn niet inbegrepen (wel los verkrijgbaar aan boord), maar het eten wel. Het schip vaart niet.
Selecteer een datum
Stichting Guusjen heeft ten doel het binden van zeesleepboot Holland aan Terschelling om een bijdrage te leveren aan het behoud van een uniek onderdeel van de Terschellinger nautische geschiedenis. Guusjen sponsort de Holland jaarlijks met een mooie bijdrage, die ze genereert door het werven van Opstappers (vrienden), lokale sponsors én door de activiteiten aan boord. De Holland komt op uitnodiging van Guusjen jaarlijks vier weken per jaar in de haven van Terschelling liggen, waar ze toegankelijk is voor zowel de eilanders als bezoekers van wal.
Wil je persoonlijke tips voor je vakantie? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief