Yoga-Pilates @ Ieders Plak

Yoga-Pilates op dinsdag 19.30 uur bij Ieders Plak

Sportlaan
8881 EP

Yoga-Pilates maakt deel uit van het nationale ClubJoy programma (vergelijkbaar met Bodybalance van Les Mills) en is dé Yoga, Tai Chi, Pilates workout waarbij je flexibiliteit en kracht opbouwt en je een gevoel krijgt van rust en kalmte. Gecontroleerde ademhaling, concentratie en een zorgvuldig gestructureerde series van stretches, bewegingen en houdingen op muziek creëren een holistische workout die het lichaam in een toestand van harmonie en balans brengt.

Net als alle andere ClubJoy programma's wisselt ook Yoga-Pilates elke drie maanden van choreografie en muziek.

Op dinsdagavond 19.30 uur bij Ieders Plak
Prijs € 12,50 p.p. incl. kopje koffie/thee erna of flesje water.

Voor €30 sport je al een hele week onbeperkt bij Ieders Plak. Weekkaart te koop aan de balie of online.
Als eilandgast kun je ook bij ons terecht voor Personal Training of week/maand abonnement.

• excursie

• Actief en sportief