IMG 20180925 WA0006 01

Overzicht | Nieuw en vernieuwd

Terschellinger ondernemers zijn de afgelopen maanden druk geweest: er is vernieuwd en verbouwd. Een overzicht van de nieuwe en vernieuwde bedrijven vind je hier.

West

DA Drogisterij & Parfumerie Marlies Mast is verhuisd. Het vertrouwde assortiment in de grote vernieuwde winkel is nu te vinden in de Torenstraat.
Bij Paviljoen De Walvis kun je vanaf het nieuwe terras wederom genieten van het prachtige uitzicht over het Groene Strand en de Noordsvaarder.
De Schylger Vakwinkel gaat door onder een nieuwe naam en concept: vanaf nu haal je nieuwe gordijnen, behang, verf, zonwering en vloeren bij Maud Interieur en Meer. Ook voor interieuradvies kun je hier terecht.
Daarnaast heeft ook 't Sprookjesbos heeft een nieuwe naam en concept: Kom nu onbeperkt genieten bij het Proeflokaal West van diverse gerechtjes voor een vaste prijs.
Hou je van sporten? Twee nieuwe sportlocaties openden onlangs hun deuren: Feel Fit in de Verlengde Boomstraat en Island Gym (een samenwerking van MooiWeer en Dansen & Sporten op Terschelling) in de Sportlaan.
Tijs Knop heeft ook een extra vestiging geopend in de Raadhuisstraat: Knop ebike shop. Een fietsenwinkel bestaande uit een showroom met nieuwe (elektrische) fietsen, fietsaccessoires en fietsonderdelen.
Begin dit jaar is er ook een barbershop bijgekomen genaamd ‘Cut the Crab’. Mannen kunnen hier terecht voor een knipbeurt en het trimmen van de baard.

Midsland

In Midsland zijn er ook een paar nieuwe ondernemingen bijgekomen. Versgebakken brood, belegde broodjes en gebak kun je nuttigen of meenemen bij De Bakker in de Oosterburen.
In de voormalige Boekhandel Rosenberg vind je nu chocolaterie Chocmans: chocolade, bonbons en workshops. Onder hetzelfde dak is ook Tes. gevestigd, een kledingwinkel voor dames en kinderen.
Ook heeft de Primera haar deuren geopend tegenover de kerk, waar je terecht kan voor tijdschriften, boeken, wenskaarten, kansspelen en meer.
Buitenleven heeft een nieuwe naam en is verhuisd naar een pand iets verderop, tegenover de kerk. Kom voor je woon- en cadeau artikelen naar 'Noord wonen'.
Danscafé De Stoep
en Bar Dancing Wyb aan de Oosterburen hebben een verbouwing achter de rug en ’t Wapen van Terschelling maakt weer de lekkerste gerechten voor je klaar in hun gloednieuwe keuken.

Formerum

In Formerum is ook hard gewerkt deze winter. De Rustende Jager heeft een geheel nieuwe keuken gekregen en ook het restaurant is opgefrist. Na 3 maanden is het team weer klaar om gasten te ontvangen.
Daarnaast is de Jumbo in een nieuw jasje gestoken. De supermarkt in Formerum is vernieuwd en verduurzaamd.

Hoorn

In Hoorn heeft ook vernieuwing plaatsgevonden. Tapas Restaurant De Reis wordt sinds maart gerund door trotse, nieuwe eigenaren Astrid en Ruben. Het concept is niet veranderd en ze staan te popelen om hun gasten te verblijden met lekkere tapas en drankjes.

De zekerheid van:

VVV Terschelling

Veilig betalen met:

VVV Terschelling

Aanmelden

Wil je persoonlijke tips voor je vakantie? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief