Paarden huren op Terschelling

Zie de zon opkomen aan zee, struin in de middagzon door de duinen en ervaar ’s avonds de prachtige sterrenhemel terwijl je meedeint op de rug van je paard.
Kom genieten van de afwisselende landschappen op Terschelling, langs de meer dan 100 kilometer aan ruiterpaden langs heide, bos, duin, polder en natuurlijk ook op het breedste strand. Met de opspattende vloedlijn aan je voeten, het jaar rond een heerlijke ervaring.

Huur een paard, een pony of maak een gezellige huifkartocht.
Verspreid op Terschelling zijn er diverse bedrijven waar je een paard of pony kunt huren of een gezamenlijke buitenrit kunt maken. Met eigen paard naar Terschelling kan ook, want er zijn stallingen te huur. Of reserveer een gezellige huifkartocht.
Voor de kinderen zijn er pony´s op De Prairie in Formerum en er zijn spannende demonstraties met de paardenreddingboot en de KNRM. Extra bijzonder zijn de mogelijkheden van zwemmen met paarden en paardencoaching. Kortom, veel plezier voor paardenliefhebbers!
Kijk HIER voor alle informatie en mogelijkheden om een buitenrit te maken of mee te gaan met een huifkartocht.

Ruiterroutes op Terschelling
De vele ruiterroutes worden goed onderhouden door Staatsbosbeheer en de Vereniging Terschellinger Ruiters. Deze vereniging organiseert jaarrond vele activiteiten zoals de Dag van het Paard en Paardenstoelendans. Kijk eens in de evenementenagenda!