Winkelen op Terschelling, shoppen voor kleding, souvenirs

Supermarkten

Verspreid over Terschelling zijn er grote en kleinere fijne supermarkten voor alle dagelijkse boodschapen. En sommige supermarkten bezorgen ook bij je vakantieadres. Lekker ontspannen dus!

Formerum

Jumbo Mier

Jumbo Terschelling heeft altijd de laagste prijzen en medewerkers die allemaal beschikken over het 7 Zekerheden certificaat. Hier kunt u terecht voor uw groente, fruit, vers gesneden vlees en kaas en vers brood uit onze eigen ambachtelijke bakkerij. Ook is er een slijterij aanwezig. De winkel bevindt zich centraal op het midden van het eiland, naast de authentieke dorpsmolen. Parkeren is gratis.

Formerum 16
8894 KE Formerum
+31562448729
http://www.jumbosupermarkten.nl/Alle-Jumbo-Winkels
jumbo.terschelling@jumbosupermarkten.nl

Lies

Spar Cupido

Spar Cupido is al jaren uw supermarkt op Oost Terschelling. In onze winkel vindt u een volledig assortiment. Van gebak tot vis en van drogisterij artikelen tot div. eilander producten. Tevens is er een TNT servicepunt, geldautomaat en volledige slijterij aanwezig.
Graag tot ziens in onze fullservice supermarkt om aest !

Lies 15
8895 KP Lies
+31562448862
http://www.supermarktcupido.nl
cupido@despar.info

West-Terschelling

de Bionier

De Bionier

Nieuwe service: Biologische boodschappen bezorgd! 
http://www.debionier.nl/assortiment/pakketten/

Al je biologische boodschappen kun je doen bij natuurvoedinsgwinkel DE BIONIER. Vlakbij de havens, in het dorp West-Terschelling, haal je je groente en fruit, vers brood en broodjes, soep, koekjes, zuivel, wijn, broodbeleg, etc. Ook zijn er heerlijke producten van Terschelling te krijgen zoals de biologische kazen uit Oosterend, de cranberryjam van Groenhof, honing van de Boschplaat en vlees van De Geskieker en Boerderij Spanjer.

Glutenrvij: brood, chocola, koekjes, crackers, bier, wraps, pasta, muesli, etc.

Maar niet alleen aan de innerlijke mens wordt gedacht in deze gezellige winkel. Ook voor de verzorging van de huid zijn er diverse producten te koop. Denk bijvoorbeeld aan biologische zonnebrand van Alpanova (de enige zonder zink en ook verkrijgbaar voor baby's!), handcreme, shampoo, calendula, werfzeep, etc.

Van harte welkom!

 

Burg. Reedekerstraat 8
8881 CA West-Terschelling
+31562445001
+31641400403
http://www.debionier.nl
info@debionier.nl

Spar Berghuis

Naast een compleet assortiment, waarin ons eigen sparmerk, vindt u in onze supermarkt onder andere de volgende services en diensten: pinmogelijkheid (en extra pinnen), een bakkerij afdeling met vers brood en gebak van topbakker Van der Kloet, Eko groente en fruit, Terschellinger cranberry producten en Terschellinger kaas, postkantoor, ING geldautomaat en kopieer-en stomerijservice.

Boomstraat 9
8881 BS West-Terschelling
+31562442373
http://www.sparspanjer.nl
info@sparspanjer.nl