Beschrijving

In een tent van gerecycled materiaal en acht versleten spijkerbroeken. Om vervolgens gewekt te worden met een heerlijk vers ontbijt op één van de mooiste plekjes van Terschelling. Het Donkere Bos, Staatsbosbeheer kampeerterrein Swartduin. 
Pop-up Terschelling: Logeren bij de Boswachter x BlueCAMP

Op het Pop-up kampeerterrein Terschelling kan je in een paar weekenden in juni komen kamperen in één tenten van BlueCAMP. Deze tenten staan opgesteld op de velden Cuculus en De Duif van Groepsterrein Swartduin, op loopafstand van het dorp West-Terschelling. 

Naast de tenten staat er ook een grote tarp van 90m2 waaronder het ontbijt wordt bereid. Hier kan je overdag ook terecht om te lezen, schuilen tegen de regen en/of zon en waar je altijd vrij koffie en thee kunt pakken. Daarnaast staat er een koelkast met biologisch fris, bier en wijn, wat je hiervan gebruikt wordt ouderwets bijhouden op een turflijstje. Dit wordt bij vertrek met je afgerekend. Er zijn beperkte faciliteiten aanwezig om zelf iets te bereiden voor de lunch of avondeten. Neem gerust je kookgerei mee om niet voor verrassingen komen te staan. BlueCAMP heeft een eigen sanitair blok voorzien van elektriciteit en warm/koud water. 

Kamperen op een schitterende natuurcamping en je ecologische footprint zo klein mogelijk houden?

Je kunt kiezen voor een week van donderdag tot donderdag of maandag tot maandag of 1e weekend: 4 nachten vanaf donderdag, 10-14 juni, midweek: 3 nachten vanaf maandag, 14-17 juni of laatste weekend: 4 nachten vanaf donderdag, 17-21 juni 2021.

Prijs per tent voor 2 personen:
Inclusief heerlijk ontbijt
Inclusief gezellige hangplek om te lezen, spelletjes doen, altijd verse koffie en thee te pakken.
Inclusief 2 fietsen
Inclusief bagagevervoer
Inclusief afdracht Staatsbosbeheer kampeerplaats
Inclusief toeristenbelasting
Je hoeft alleen je eigen warme slaapzak mee te nemen!

De 2 persoonstent is uitgerust met 2x 1 persoons luchtbedden, gedekt met een lakens, kussens in sloop. Er zijn stoeltjes beschikbaar in het kampement en je kunt onder een grote tarp vertoeven. Ingericht met bar/buffet met biertafels en -banken.

Check-in op de dag van aankomst na 15:00 uur. Je checkt uit voor 12:00 uur op de dag van vertrek.

 

Prijzen en beschikbaarheid

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen beschikbaar.

Kenmerken

Kenmerken

  • Type accommodatie: Ingerichte tent
  • Aantal personen (minimum): 1
  • Aantal personen (maximum): 2
  • Aankomsttijd: 15:00
  • Vertrektijd: 12:00

Buitenvoorzieningen

  • Picknicktafel

Camping

  • Nabij bos

Kaart & omgeving

West-Terschelling

Waar de boot de haven indraait, ontmoet je West-Terschelling. West-Terschelling is het grootste- en levendigste dorp van het eiland. Het dorp is in de twaalfde eeuw ontstaan op een zandplaat die een eeuw eerder met de rest van het eiland verheelde. De naam van het dorp (en van het hele eiland Terschelling) schijnt te zijn afgeleid van de naam die de zandplaat droeg, namelijk De Schelling. In de loop der jaren is de naam van het dorp geleidelijk veranderd. Achtereenvolgens zijn de namen Westeinde, West-Schelling, Westerschelling, West ter Schelling en West-Terschelling bekend.

De bewoners van Terschelling noemen het dorp kortweg: West. Het dorp heeft een oude kern, met musea, winkels, kroegen en clubs, restaurants, hotels, een zwembad, maar ook prachtige natuur. De haven ligt bijvoorbeeld aan de enige natuurlijk baai van Nederland. Het is de thuishaven van garnalenvissers, charterschepen en plezierjachten. Vanuit West-Terschelling loop je echter ook zo het Groene strand op en de ruige natuur van de Noordsvaarder in. Of loop het Seinpaalduin op, waar je een fraai uitzicht hebt over het dorp en (bij helder weer) Harlingen en Vlieland kunt zien liggen.

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL