Arrangementen op Terschelling, aanbiedingen in hotels

Je boekt bij de VVV Terschelling

  • 100% service
  • advies op maat
  • annuleringsverzekering
  • (eiland)kennis
  • online boeken
  • telefonisch bereikbaar
  • 20% korting op de overtocht bij
    de arrangementen

Kobus, de Terschellinger zeemeeuw

altText

Alle arrangementen op Terschelling

VVV Terschelling biedt u het hele jaar door arrangementen.

Kom genieten van de prachtige sterrenhemel op Terschelling met het Dark Sky arrangement in een villabungalow. U overnacht 2 of 3 nachten op Vakantiepark Tjermelân in een comfortabele villabungalow met bad en houtkachel/open haard, geschikt tot vier personen of u kunt een Dark Sky arrangement in een 2-persoons studio boeken tijdens de donkerste maanden van het jaar.

Met Terschellinger Wandel arrangement (al vanaf € 71,00 per persoon) kunt u op Terschelling drie dagen genieten van natuur en sfeervolle dorpjes. Samen met Wandelnet hebben wij drie prachtige wandeldagen voor u in petto. De wandelroutes voeren u langs mooie, unieke natuurgebieden, gezellige terrasjes en sfeervolle dorpjes.

Uniek Terschellinger paardrij arrangement (vanaf € 212,- per persoon). Terschelling is een paradijs voor de stoere paardrijdliefhebbers. Ontdek het eiland van West naar Oost of omgekeerd. Wij bieden je 4 locaties voor overnachtingen, drie prachtige ritten van 2 uur met een versnapering na afloop, drie dagen gebruik van een fiets en korting op de overtocht*! Veel korting, extra's en alles in één keer geregeld.

Speciaal voor de échte Filmdagen- en Terschellingfans hebben we het Filmdagen arrangement. Al vanaf €85,-- per persoon verblijft u 2 nachten op het eiland en beleeft u de Terschellinger Filmdagen volop! Tijdens de Terschellinger Filmdagen van 16 t/m 19 november draait het vooral om films kijken op de mooiste locaties van het eiland, gezellige ontmoetingen met mede filmliefhebbers en natuurlijk heel veel (ont)spanning.