Reizen naar harlingen

Reizen naar Harlingen

Komend met de auto vanaf de Afsluitdijk of Sneek (A7) gaat u richting Harlingen / Leeuwarden. Hierna rijdt u de afslag Harlingen voorbij en neem je de afslag erna (aangeduid met een veerboot) richting Harlingen Haven. Bij de rotonde rechtsaf en de volgende rotonde rechtdoor. De weg volgen tot aan de sluizen van Tsjerk Hiddes, voor de sluizen linksaf.

Parkeren in Harlingen

Hier is het parkeerterrein voor lang parkeren. Voor de veerbootterminal gaat u rechtdoor over de brug/sluis naar rechts.
Vanaf 1 januari 2021 worden er verbeteringen aangebracht. Lees hier meer over het lang parkeren.

Vanaf Leeuwarden

Komend met de auto vanaf Leeuwarden op de A31 is er de eerste afslag rechts naar Harlingen Haven (aangeduid met een veerboot). Bij de rotonde rechts en de weg volgen tot aan de sluizen van Tsjerk Hiddes, voor de sluizen linksaf.

Hier is het parkeerterrein voor lang parkeren. Voor de veerbootterminal gaat u rechtdoor over de brug/sluis naar rechts.

Openbaar Vervoer naar Terschelling

Via het openbaar vervoer kun je gebruik maken van de trein en de bus. De trein stopt in de haven van Harlingen op een kleine loopafstand van de veerterminal. Kijk voor het plannen van je reis via het openbaar vervoer op de onderstaande websites:

De zekerheid van:

VVV Terschelling

Veilig betalen met:

VVV Terschelling

Aanmelden

Wil je persoonlijke tips voor je vakantie? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief