Vvv gebouw

Disclaimer

VVV Terschelling besteedt bij het verzamelen van informatie veel aandacht aan de juistheid en volledigheid ervan. En soms komt de informatie van derden. De inhoud van deze website wordt zo zorgvuldig mogelijk gecontroleerd en dagelijks geactualiseerd. Toch kan het gebeuren dat sommige informatie verouderd is of niet correct is, of dat informatie ontbreekt.

VVV Terschelling is niet aansprakelijk voor de gevolgen van het gebruik van deze website. Ook kunnen geen rechten van welke aard dan ook worden ontleend aan de inhoud van deze website.

De teksten en grafische voorstellingen op deze website mogen niet openbaar worden gemaakt of verveelvoudigd zonder schriftelijke toestemming van VVV Terschelling.

Wanneer is de boeking definitief/geen herroepingrecht (afkoelingsperiode)

Een overeenkomst met VVV Terschelling door een boeking via deze website komt online tot stand wanneer de hoofdboeker, nadat hij of zij akkoord is gegaan met de voorwaarden en zijn of haar boekinggegevens definitief heeft gemaakt, op zijn of haar scherm een melding krijgt dat de boeking definitief tot stand is gekomen.

VVV Terschelling verstuurt direct na de boeking per e-mail een bevestiging naar de hoofdboeker. De bevestiging wordt geacht de hoofdboeker te hebben bereikt wanneer deze er kennis van heeft kunnen nemen, dan wel wanneer hij of zij redelijkerwijze geacht kan worden er kennis van te hebben kunnen nemen.

Wij willen u erop wijzen dat boekingen die u via het internet maakt definitief zijn. De zogenoemde ´afkoelingsperiode´, die in de wet ´kopen op afstand´ wordt genoemd, is niet van toepassing op vakantiereizen die u via onze site boekt.

VVV Terschelling werkt met beoordelingen. Gasten die bij VVV Terschelling een boeking hebben gemaakt en een beoordeling hebben gegeven, daarvan wordt de uitslag van de beoordeling (cijfers, opmerkingen e.d.) op de site van VVV Terschelling getoond bij de betreffende accommodatie waarover een beoordeling is gegeven. Bij de beoordeling wordt alleen de woonplaats getoond met de periode dat het verblijf door de gast is bewoond. Er wordt nadrukkelijk geen naam van de gast getoond, alhoewel deze gegeven wel bekend zijn bij VVV Terschelling.

De zekerheid van:

VVV Terschelling

Veilig betalen met:

VVV Terschelling

Aanmelden

Wil je persoonlijke tips voor je vakantie? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief