Beschrijving

Unieke ligging: temidden van bos en duin en op loopafstand van het strand ligt de volkshogeschool. Aan één kant van het terrein ligt het fraaie ronde gebouw De Brêge met 11 ruime tweepersoonskamers met douche en toilet, en een tuindeur die uitkomt op het Hoornse bos.
De Folkshegeskoalle is het hele jaar open en is 300 m van het dorp. De kamers zijn voor individuele gasten en familiereunies. Ook worden er cursussen/workshops gegeven op het gebied van natuur, zang en bezinning.

 

Aan de andere kant van het terrein ligt het groepsverblijf It Roefke waar deze 4 persoonskamers zich bevinden. Er staan 2 stapelbedden. Gratis draadloos internet beschikbaar.

U kunt bedlinnen huren of zelf uw bedlinnen of slaapzak mee nemen.

 

Prijzen en beschikbaarheid

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen beschikbaar.

Kenmerken

Algemeen

  • Internet aanwezig

Kenmerken

  • Type accommodatie: Hotel
  • Aantal personen (minimum): 1
  • Aantal personen (maximum): 4
  • Aantal badkamers: 1
  • Aankomsttijd: 14:00
  • Vertrektijd: 10:00

Kaart & omgeving

Hoorn

Hoorn ligt ten oosten van Lies en ten westen van Oosterend. Karakteristiek is middeleeuwse kerk. De Sint Janskerk is gebouwd in de 13e eeuw en is daarmee de oudste kerk van Terschelling. Naast de kerk hangt 'de Sjouw'. Deze tijdbal werd gehesen om aan het werkvolk in de wijde omtrek te laten weten dat het tijd was voor het eten.

Hoorn is een langgerekt dorp met van oorsprong verspreide bebouwing van boerderijen en woningen. Eén van de oudste gebouwen van het dorp is de strandvonderijschuur, nog vrijwel in oorspronkelijke staat. Vroeger werden hier de gejutte spullen opgeslagen. Tegenwoordig vind je er een aantal winkels, restaurants en bezoekboerderijen.

Ook kent Hoorn een aantal markante plekken en mensen. Een van de markante bewoners was Jean Dulieu, de bedenker van Paulus de Boskabouter. Aan de boskant van Hoorn ligt nu dan ook het spannende kabouterpad.

Afstanden

  • Bos: 0 m
De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL