Fri Hûs – modern comfort in de sfeer van het verleden

Het appartement Fri Hûs in Oud-West ademt de sfeer van het verleden maar biedt het comfort van nu. U wandelt vanuit het huis zo de duinen in. Ook de veerhaven en alle faciliteiten van het dorp West-Terschelling – zoals fietsverhuur, restaurants, winkeltjes en supermarkt - liggen op een steenworp afstand.

Fri Hûs is geschikt voor twee personen, eventueel met een baby of klein kind.
Fri Hûs is voorzien van een terras.
De woning is rookvrij, beschikt over gratis Wifi en is zo duurzaam mogelijk ingericht.

Begane grond

In de woonkamer vindt u een ruime drie-zitsbank en een lekkere stoel.
Ook is er een tv, dvd, cd-speler en ipod speler en een bluetooth muziekreceiver

De open keuken beschikt over  gaskookplaat, combimagnetron, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker, citruspers en vaatwasser.

Het hele huis is voorzien van centrale verwarming en de benedenverdieping heeft bovendien vloerverwarming.

In de hal vindt u het toilet en een kast met daarin een wasmachine, wasdroger en stofzuiger.
Aan de zuidoostkant van het voorhuis is een beschut terras, voorzien van comfortabele tuinmeubels.

Eerste verdieping

De ruime slaapkamer biedt fraai uitzicht op de Brandaris en heeft twee eenpersoons boxspringbedden (90 x 210).
Ook zijn er nachtkastjes en een kledingkast.
Een kinderreis bedje kan op aanvraag geplaatst worden.
De badkamer heeft een inloopdouche, een ligbad, een wastafelmeub en een toilet.

Overig
Huur is inclusief bed- en keukenlinnen, exclusief toeristenbelasting, (extra setjes kunnen worden bijgehuurd).
De toersitenbelasting is inclusief.

Op aanvraag zijn ledikantje, kinderstoel, box en badje beschikbaar.

Maximaal één huisdier toegestaan à € 5,- per nacht.

Prijzen en beschikbaarheid

Beoordelingen

Gemiddelde score
9,2
Voortreffelijk
Klantvriendelijkheid9,2
Algemene indruk9,4
Locatie9,2
Schoon9,4
Prijs / kwaliteit8,8

zeker voor herhaling vatbaar

26 september 2019 | Anoniem (NL)

geen tienen, want er zijn wel wat minpuntjes: onduidelijkheid over de sleutel; weinig kastruimte; erg hoge kastjes; niet alle info klopt en/of is onduidelijk

zie boven

8,0

Fantastisch vakantiehuis, warm aanbevolen!

16 september 2019 | Scholten (NL)

Wij voelden ons gelijk thuis, gezellig ingericht, van alle luxe voorzien, het ontbrak ons aan niets!

Misschien wat meer koffie kopjes en borden, om minder af te moeten wassen met de hand. Er was nl. wel een vaatwasser.

9,0

Prachtig vakantieadres

3 juni 2019 | Anoniem (NL)

Heerlijk huisje, gezellig, midden in het dorp. Fijne grote slaapkamer.

Theelepeltjes

9,0

Sehr zufrieden. Immer wieder .

13 mei 2019 | Jürgen Eichhorn (DE)

Alles perfekt.

10,0

heel verzorgd, praktisch en comfortabel