Fri Hûs – modern comfort in de sfeer van het verleden

Het appartement Fri Hûs in Oud-West ademt de sfeer van het verleden maar biedt het comfort van nu. U wandelt vanuit het huis zo de duinen in. Ook de veerhaven en alle faciliteiten van het dorp West-Terschelling – zoals fietsverhuur, restaurants, winkeltjes en supermarkt - liggen op een steenworp afstand.

Fri Hûs is geschikt voor twee personen, eventueel met een baby of klein kind.
Fri Hûs is voorzien van een terras.
De woning is rookvrij, beschikt over gratis Wifi en is zo duurzaam mogelijk ingericht.

Begane grond

In de woonkamer vindt u een ruime drie-zitsbank en een lekkere stoel.
Ook is er een tv, dvd, cd-speler en ipod speler en een bluetooth muziekreceiver

De open keuken beschikt over  gaskookplaat, combimagnetron, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker, citruspers en vaatwasser.

Het hele huis is voorzien van centrale verwarming en de benedenverdieping heeft bovendien vloerverwarming.

In de hal vindt u het toilet en een kast met daarin een wasmachine, wasdroger en stofzuiger.
Aan de zuidoostkant van het voorhuis is een beschut terras, voorzien van comfortabele tuinmeubels.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping bevindt zich een ruime slaapkamer met uitzicht op de Brandaris,  voorzien van 2x1-persoons boxspringbedden (90x210) die gekoppeld kunnen worden tot 1 groot bed. Op verzoek worden de bedden met een tweepersoonsdekbed opgemaakt.
De moderne badkamer heeft een ligbad, een inloopdouche, een wastafelmeubel en een 2de toilet.

Overig
Huur is inclusief bed- en keukenlinnen, maar exclusief toeristenbelasting. (Extra setjes kunnen worden bijgehuurd).
Op aanvraag zijn ledikantje, kinderstoel, box en badje beschikbaar.

Maximaal één huisdier toegestaan à € 5,- per nacht.

Prijzen en beschikbaarheid

Beoordelingen

Gemiddelde score
9,3
Voortreffelijk
Klantvriendelijkheid9,2
Algemene indruk9,4
Locatie9,4
Schoon9,4
Prijs / kwaliteit8,9

Een perfect huisje op een perfecte plek

30 juli 2021 | Alyze Bos (NL)

Het huisje was liefdevol ingericht en voelde als een thuis. De bedden sliepen uitstekend en alles was schoon en netjes. Bovendien ligt het in een van de mooiste straatjes van West.

10,0

Heerlijk huis, komen zeker terug!

26 juni 2021 | Annette Eenkhoorn (NL)

Een mooi ingericht comfortabel huis als uitvalsbasis voor fiets en wandeltochten op een toplocatie dichtbij het groene strand en De Walvis :-)

9,0

Schöne ruhige zenrale Lage, nette Einrichtung, sehr sauber

14 juni 2021 | (DE)

8,0

een gezellig schoon voorhuis

29 april 2021 | (NL)

Een gemakkelijk toegankelijk voorhuis in een centraal gelegen gezellige straat. Alles in dit huisje klopt. Grote bovenverdieping en vooral schoon! We hebben al weer geboekt voor volgend jaar.

9,4

Mooi, nieuw en knus huis, centraal gelegen op de West

23 februari 2021 | (NL)

Genoten van Terschelling en het mooie comfortabele huis, van alle gemakken voorzien met fijne bedden.

10,0

• Huisdieren toegestaan