Gemini Deze vrijstaande bungalow voor 5 personen heeft 3 slaapkamers en ligt op maar liefst 1200 m2 eigen terrein met ruime speelweide. Deze tuin wordt omsloten door een boomsingel. De bungalow ligt bij natuurgebied de Koegelwieck, bij duin en bos. Eigen parkeergelegenheid en berging aanwezig.
Er is centrale verwarming in alle vertrekken plus een open haard in de zitkamer. In de zitkamer staan 2 bankstellen en 1 fauteuil. Op de vloer ligt novilon met vloerkleden.
De eetruimte biedt 5 zitplaatsen. De keuken, met open verbinding naar de kamer, is voorzien van een vierpits kookplaat, koffiezetapparaat, combimagnetron, broodrooster, citruspers, waterkoker, koelkast (zonder vriesvak). De badkamer is voorzien van een ligbad en er is een wasmachine.

SLAAPKAMERS:
Begane grond: 1 slaapkamer met tweepersoonsbed en een wastafel (7.65 m2)
Boven: 2 slaapkamers (11.50 m2), een met 2 eenpersoonsbedden en een met 1 eenpersoonsbed. Beide met wastafel.
De aparte babykamer met kinderbedje en commode en speelgoed wordt naar wens geopend.
De slaapkamers hebben vaste vloerbedekking en zijn voorzien van synthetische dekbedden.

Bijzonderheden:
- open haard. haardhout niet aanwezig.
- ligbad
- huisdieren niet toegestaan. De eigenaar komt wel zelf soms met een hond, dus de bungalow is niet geschikt voor  allergische mensen.
- badkamer met douche toilet is moeilijk bereikbaar door de trap
- extra babykamer op aanvraag met kinderledikantje, kinderstoel, box
- strijkijzer/plank, wasmachine, centrifuge, DVD
- rookvrije accommodatie

Prijzen en beschikbaarheid

Beoordelingen

Gemiddelde score
6,7
Klantvriendelijkheid6,7
Algemene indruk6
Locatie8,7
Schoon5,7
Prijs / kwaliteit6,7

Mooie ligging, ruime tuin. Van binnen oud en vies.

24 september 2019 | Anoniem (NL)

De schoonkosten die worden berekend, lijken niet daadwerkelijk gebruikt te worden om het huisje schoon te maken.

4,8

Niet voor herhaling vatbaar.

2 oktober 2018 | Sipke Woudstra (NL)

1. De woning is m.i. toe aan groot onderhoud. Met name de badkamer met toilet en douche voldoet niet meer aan de eisen van deze tijd. Tevens is de verf aan de buitenkant gebladderd en slecht. Kortom niet een huis om vrolijk van de worden. 2. Wij troffen bij aankomst de woning niet schoon aan

1. Volledige opknapbeurt van binnen en buiten (schilderwerk). 2. Verduurzaming (dubbele ramen, andere CV-ketel, nieuwe isolatie, ledverlichting). 3. Ruime nieuwe badkamer mogelijk in nieuwe aanbouw rechts van de voordeur. 4. Aanrecht vernieuwen wegens vele naden waar vuil zich kan ophopen. 5. Verplichte professionele schoonmaak in huurprijs opnemen. 6. Nieuw hang- en sluitwerk in alle deuren.

6,4

Ein optimales Haus für eine ruhige und erholsame Woche auf Terschelling, schöner großer Garten, in fünf Minuten in den Dünen für einen schönen Spaziergang

29 augustus 2017 | Jan Geiger (DE)

Wir waren Mitte August hier und würden gern wiederkommen.

Wir hatten etwas Schwierigkeiten, den Gastgeber bei der Ankunft zu erreichen, und hatten nur telefonischen Kontakt, was ich ein bisschen schade fand. Empfehlenswert wäre eine kurze Kontaktaufnahme per Email oder SMS am Tag vor der Reise, um eine ungefähre Ankunftszeit zu vereinbaren.

9,0

• Huisdieren niet toegestaan
  • Roken niet toegestaan

• Type accommodatie: Vakantiehuis
  • Aantal personen (minimum): 1
  • Aantal personen (maximum): 4
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Aantal badkamers: 1
  • Aankomsttijd: 14:00
  • Vertrektijd: 10:00

Wellness

• Ligbad

Buitenvoorzieningen

• Terras

Audio / internet

• CD-speler
  • DVD-speler

• Wasmachine

Lies

Het dorp Lies is gelegen tussen de dorpen Formerum en Hoorn. De dorpskern bestaat uit een hotel met wellnes, een aantal (bezoek)boerderijen, winkels en woningen langs de Terschellinger hoofdweg. Een daarvan is de oudste boerderij van het eiland. Het heet 'Admir' en stamt uit 1662. Ook vind je er de 'Natuurschuur' van Staats Bosbeheer. Ten noorden van het dorp lies zijn een tweetal kleinere kernen: Kathoek en Noordhoek.

Op de grens met het dorp Hoorn ligt het elzenhakhoutbos dat de naam 'Lergerbos' draagt. Lerger is de benaming  die Terschellingers gebruiken voor de inwoners van Lies. In de duinen ten noorden van Lies ligt het uitgestrekte reservaat de Koegelwieck. Het Liesinger- of Liesterplak in het zuidwesten van dit reservaat, wordt in de winter door de inwoners van Lies als ijsbaan gebruikt.