Beschrijving

Kamperen bij de boer is nieuw op onze boerderij vanaf de zomer van 2017! Een unieke kans om tijdens uw vakantie het boerenleven van dichtbij mee te maken. U kampeert achter onze schapen- en koeienboerderij in de weilanden tussen de grazende koeien en schapen. Vanuit uw tent heeft u een weids uitzicht op de Westerpolder, de waddenzeedijk en de kleine dorpjes Hee en Kaart en op de vele weidevogels die de Westerpolder rijk is. U kunt uw eigen tent meenemen naar onze camping of een compleet ingerichte Tipi-tent bij ons huren. Tijdens uw verblijf kunt u naast het genieten van de rust, weidsheid, natuur en de dieren ook meekijken op de boerderij. Ook organiseren we diverse excursies voor onze gasten en zijn er op ons terrein allerlei speelgelegenheden voor uw kinderen

 

Kamperen met tent
Op onze boerderijcamping kunt u uw eigen tent meenemen. De tentplaatsen zijn ruim, 100m2, en allemaal voorzien van electra. Voor afwas, douche en toilet kunt u gebruik maken van de sanitairruimte op het terrein. Voor uw tentplaats is nog een ruime grasstrook voor sport en spel. Gebruik van electra, douche en toilet en parkeren zijn bij de prijs inbegrepen.

Er kan niet meer dan 1 tent per tentplaats neer gezet worden.
De genoemde prijs is een tentplaats incl. 1 pers
Iedere extra persoon betaald € 10,00 per nacht.

.

 

Prijzen en beschikbaarheid

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen beschikbaar.

Kenmerken

Algemeen

  • Huisdieren niet toegestaan
  • Internet aanwezig

Kenmerken

  • Type accommodatie: Camping
  • Aantal personen (minimum): 1
  • Aantal personen (maximum): 6
  • Aantal badkamers: 1
  • Aankomsttijd: 15:00
  • Vertrektijd: 11:00

Kaart & omgeving

West-Terschelling

Waar de boot de haven indraait, ontmoet je West-Terschelling. West-Terschelling is het grootste- en levendigste dorp van het eiland. Het dorp is in de twaalfde eeuw ontstaan op een zandplaat die een eeuw eerder met de rest van het eiland verheelde. De naam van het dorp (en van het hele eiland Terschelling) schijnt te zijn afgeleid van de naam die de zandplaat droeg, namelijk De Schelling. In de loop der jaren is de naam van het dorp geleidelijk veranderd. Achtereenvolgens zijn de namen Westeinde, West-Schelling, Westerschelling, West ter Schelling en West-Terschelling bekend.

De bewoners van Terschelling noemen het dorp kortweg: West. Het dorp heeft een oude kern, met musea, winkels, kroegen en clubs, restaurants, hotels, een zwembad, maar ook prachtige natuur. De haven ligt bijvoorbeeld aan de enige natuurlijk baai van Nederland. Het is de thuishaven van garnalenvissers, charterschepen en plezierjachten. Vanuit West-Terschelling loop je echter ook zo het Groene strand op en de ruige natuur van de Noordsvaarder in. Of loop het Seinpaalduin op, waar je een fraai uitzicht hebt over het dorp en (bij helder weer) Harlingen en Vlieland kunt zien liggen.

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL