Beschrijving

Safaritent Halfweg, een compleet ingerichte safaritent voor 5 personen.

Vanuit uw safaritent heeft u een weids uitzicht op de Westerpolder, de waddenzeedijk en de kleine dorpjes Hee en Kaart. De Westerpolder is rijk aan een diversiteit aan weidevogels.

 

De safaritent is voorzien van een woonruimte met compleet ingerichte keuken met koelkast, gasfornuis en koud stromend water. Voor de tent is een ruime tuin met picknickset en loungestoelen.
Tevens heeft de safaritent twee slaapruimtes. Een slaapruimte met 2 x 1-persoons boxspring bedden en een slaapruimte met 1 x 1-persoons boxspringbed en een stapelbed.

Tijdens uw verblijf kunt u naast het genieten van de rust, weidsheid, natuur en de dieren en natuurlijk ook meekijken op de boerderij.  We organiseren diverse excursies voor onze gasten en op het terrein zijn allerlei speelgelegenheden voor de kinderen.

 

Prijzen en beschikbaarheid

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen beschikbaar.

Kenmerken

Algemeen

  • Huisdieren niet toegestaan

Kenmerken

  • Type accommodatie: Ingerichte tent
  • Aantal personen (minimum): 1
  • Aantal personen (maximum): 5
  • Aantal badkamers: 1
  • Aankomsttijd: 15:00
  • Vertrektijd: 11:00

Kaart & omgeving

West-Terschelling

Waar de boot de haven indraait, ontmoet je West-Terschelling. West-Terschelling is het grootste- en levendigste dorp van het eiland. Het dorp is in de twaalfde eeuw ontstaan op een zandplaat die een eeuw eerder met de rest van het eiland verheelde. De naam van het dorp (en van het hele eiland Terschelling) schijnt te zijn afgeleid van de naam die de zandplaat droeg, namelijk De Schelling. In de loop der jaren is de naam van het dorp geleidelijk veranderd. Achtereenvolgens zijn de namen Westeinde, West-Schelling, Westerschelling, West ter Schelling en West-Terschelling bekend.

De bewoners van Terschelling noemen het dorp kortweg: West. Het dorp heeft een oude kern, met musea, winkels, kroegen en clubs, restaurants, hotels, een zwembad, maar ook prachtige natuur. De haven ligt bijvoorbeeld aan de enige natuurlijk baai van Nederland. Het is de thuishaven van garnalenvissers, charterschepen en plezierjachten. Vanuit West-Terschelling loop je echter ook zo het Groene strand op en de ruige natuur van de Noordsvaarder in. Of loop het Seinpaalduin op, waar je een fraai uitzicht hebt over het dorp en (bij helder weer) Harlingen en Vlieland kunt zien liggen.

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL