Groot vakantiehuis Schipsdune is uitermate geschikt voor :

Een familieweekend, mindervaliden, vriendenweekend, gramping, seminar, vergadering, retraite, clinic, clubs, verenigingen,  als trouwlocatie, workshop, yogaweekend, culinairweekend, reunie.

Grote goed geoutilleerde eetkeuken. Ruime woonkamer. Ruime gang. Groot terras op t zuiden.

6 slaapkamers, 4 badkamers, waarvan 3 slaapkamers met badkamer ensuite. ( max 16 pers )

Gelijkvloers : 3 slaapkamers ( 2 x 2 pers / 1 x 4 pers (6 boxsprings + 1 stapelbed ), 1 badkamer met dubbele wastafel , 2 douches, waarvan 1 mindervalide geschikt en aangepast incl. aangepast toilet. ( prijzen incl. al het linnen en schoonmaak )

1e etage : 2 slaapkamers ( 1 x 2 pers waarbij badkamer ensuite incl dubbele douche, dubbele wastafel en separaat toilet ) en ( 1 x 4 pers,   2 boxsprings en 1 stapeled, waarbij badkamer ensuite incl dubbele douche, dubbele wastafel en separaat toilet )

Vide met 2 aparte zithoeken.

2e etage : 1 slaapkamer  ( 1 x 2 pers waarbij badkamer ensuite incl. douche, wastafel en toilet )

Onze kracht en visie: De Beleving!
Daar waar de bewoonde wereld bijna ophoudt, aan de rand van het pittoreske Waddengoud dorp Oosterend-Terschelling,  daar vindt u ons.

Rust en Ruimte is ons motto.

Sinds januari 2015 dragen wij met trots het Keurmerk:

Waddengoud voor duurzaam ondernemen

De missie van de Waddengroep laat zich als volgt samenvatten: Het in samenhang met ecologische en sociale aspecten stimuleren en ondersteunen van duurzame economische initiatieven in het Waddengebied.

*op loopafstand van bushalte en fietsverhuur, horeca, biologische winkeltjes, *binnen 15 minuten ieder uur met openbaar vervoer in hoofddorp West, *boodschappen gratis bezorgd, *geschikt voor vergaderen/bijscholing/training/cursus/workshops, *separate (yoga/meditatie) ruimte te huur (35m2), *Ziggo TV movie box en Netflix, *vloerverwarming door het gehele huis, *relaxfauteuil, * bravilor en nespresso *ligbedden, *BBQ , *parasol,  *piano *hottub te huur, *oplaadpunt voor e-bikes en e-auto, *volledig afgesloten en zeer grote omheinde tuin, * meerdere huisdieren toegestaan.

Prijzen en beschikbaarheid

Beoordelingen

Gemiddelde score
Zeer goed
Klantvriendelijkheid9
Algemene indruk8
Locatie7
Schoon8
Prijs / kwaliteit8

Geweldig huis en een warm onthaal.

20 september 2018 | C.calkhoven (NL)

Nee

Mengkraan douche beneden slecht te regelen en temp.begrenzing werkt m.i. Ook niet goed

Geachte gast,
De mengkraan is vervangen. Er is direct bij de wissel een nieuwe thermostaat mengkraan gekomen.

8,0

• Vaatwasser
  • Wasdroger

Oosterend

Oosterend was ooit het meest oostelijke puntje van Terschelling. Hier hield het eiland vroeger op. Maar het eiland is gegroeid. Nu ligt Oosterend aan de rand van de uitgestrekte wildernis van Europees Natuurreservaat de Boschplaat. Het dorp zelf is klein, maar fijn. Je vind er enkele restaurants, overnachtingsmogelijkheden, een aantal veehouders en een kaasmakerij.