Groot vakantiehuis in Oosterend

9 Fantastisch

vakantiehuis Schipsdûne
Groot vakantiehuis in Oosterend

Groot vakantiehuis Schipsdune is uitermate geschikt voor : Een familieweekend, mindervaliden, vriendenweekend, gramping, seminar, vergadering, retraite, clinic, clubs, verenigingen, als trouwlocatie, workshop, yogaweekend, culinairweekend, reünie. Grote goed geoutilleerde eetkeuken. Ruime woonkamer. Ruime gang. Groot terras op t zuiden. 6 slaapkamers, 4 badkamers, waarvan 3 slaapkamers met badkamer ensuite. ( max 16 pers ) De prijzen zijn inclusief linnen en schoonmaak. Op aanvraag aanwezig : douchestoel, looprek, rollator en hoog-laagbed. INDELING Gelijkvloers : 3 slaapkamers; 2 x tweepersoonskamer met ieder 2 eenpersoonsboxspring en 1 vierpersoonskamer met 2 boxsprings + 1 stapelbed. 1 badkamer met dubbele wastafel , 2 douches, waarvan 1 mindervalide geschikt en inclusief aangepast toilet. 1e etage : 2 slaapkamers; 1 x tweepersoonskamer met badkamer ensuite inclusief dubbele douche, dubbele wastafel en separaat toilet en 1 x vierpersoonskamer met 2 boxsprings en 1 stapelbed, badkamer ensuite inclusief dubbele douche, dubbele wastafel en separaat toilet. Vide met 2 aparte zithoeken. 2e etage : 1 tweeslaapkamer met badkamer ensuite inclusief douche, wastafel en toilet. Onze kracht en visie: De Beleving! Daar waar de bewoonde wereld bijna ophoudt, aan de rand van het pittoreske Waddengoud dorp Oosterend-Terschelling, daar vindt u ons. Rust en Ruimte is ons motto. Sinds januari 2015 dragen wij met trots het Keurmerk: Waddengoud voor duurzaam ondernemen De missie van de Waddengroep laat zich als volgt samenvatten: Het in samenhang met ecologische en sociale aspecten stimuleren en ondersteunen van duurzame economische initiatieven in het Waddengebied. *op loopafstand van bushalte en fietsverhuur, horeca, biologische winkeltjes, *binnen 15 minuten ieder uur met openbaar vervoer in hoofddorp West, *boodschappen gratis bezorgd, *geschikt voor vergaderen/bijscholing/training/cursus/workshops, *separate (yoga/meditatie) ruimte te huur (35m2), *Ziggo TV movie box en Netflix, *vloerverwarming door het gehele huis, *relaxfauteuil, * bravilor en nespresso *ligbedden, *BBQ , *parasol, *piano *hottub te huur, *oplaadpunt voor e-bikes en e-auto, *volledig afgesloten en zeer grote omheinde tuin, * meerdere huisdieren toegestaan.

Eigenschappen

• Nederlandse TV zenders
  • Duitse TV zenders

Buiten

• Laadpaal voor auto's (prive)
  • Eigen parkeerplaats
  • Omheinde tuin
  • Tuin
  • Terras

Gedeelde faciliteiten

• Parkeerterrein
  • Speelveld

Kindermeubilair

• Kinderbed

Ligging

Onze kracht en visie: De Beleving! Daar waar de bewoonde wereld bijna ophoudt, aan de rand van het pittoreske Waddengoud dorp Oosterend-Terschelling, daar vindt u ons. Rust en Ruimte is ons motto. Sinds januari 2015 dragen wij met trots het Keurmerk: Waddengoud voor duurzaam ondernemen. De missie van de Waddengroep laat zich als volgt samenvatten: Het in samenhang met ecologische en sociale aspecten stimuleren en ondersteunen van duurzame economische initiatieven in het Waddengebied. *op loopafstand van bushalte en fietsverhuur, horeca, biologische winkeltjes, *binnen 15 minuten ieder uur met openbaar vervoer in hoofddorp West, *boodschappen gratis bezorgd.

In de buurt

15:00 uur - 20:30 uur

Uitchecken voor:

Beschikbaarheid en prijzen

Selecteer een aankomst- en vertrekdatum

Beoordelingen van gasten

Fantastisch
Gastvrijheid
9,3
Prijs/kwaliteit
8,7
Inrichting

8,6

voor herhaling vatbaar

fijne ruime accomodatie, grote omheinde buitenruimte, zeer complete inrichting

10

Es war alles perfekt und unglaublich schön. Wir waren in Schipsdüne mit Kindern und Enkeln und sind alle begeistert. Wir würden sehr gerne wieder kommen

Alles war in tadellosem Zustand und wir haben uns alle sehr wohl gefühlt.

8,4

Een fijn huis voor een familiebijeenkomst met kinderen

Veel ruimte, praktische, goed uitgeruste en ruime keuken, gezellige zithoek, mooie grote tafels, mooi terras, grote tuin.

Tips voor je verblijf

Het Drenkelingenhuisje

Beleef het ware eilandgevoel.
Waar je ook bent, je proeft, ziet, hoort, ruikt en voelt de zee. Even helemaal weg en dat pure eilandgevoel beleven. Dat is Terschelling. Je hoofd leeg laten waaien en plek maken voor nieuwe herinneringen. Je helemaal onderdompelen in dat ware eilandgevoel.

Wij geven je graag 5 leuke tips:

Tip 1 Sterrenkijken in het Dark Sky Park

Tip 2 Bezoek het Drenkelingenhuisje

Tip 3 Fiets langs alle uitzichtpunten

Tip 4 Wadlopen over de bodem van de zee

Tip 5 Een uitgebreide strandwandelling

• Veilig betalen

• Eigen waarborgfonds

• Direct boekbaar aanbod

• Beste prijs

• Wij wonen er zelf

VVV Terschelling