Beschrijving

Camping Terpstra is volgend jaar weer een jongerencamping. Dit jaar zal de camping eenmalig opengaan als gezinscamping. De camping is gelegen midden op het eiland, aan de rand van het dorp Midsland. Op korte afstand van de Waddenzee en het Noordzeestrand en in onmiddellijke nabijheid van bos en duin. De camping beschikt over ruime en compleet ingerichte huurtenten. Over het gehele terrein zijn tegelpaden aangebracht. De sanitaire voorzieningen bestaan uit 2 toiletgebouwen met 34 wastafels koud stromend water, 32 douches warm en koud stromend water en 26 toiletten. Tevens is er een spoelruimte voor afwas en u kunt gebruik maken van scheerstopcontacten. Bij het terrein is een kantine waar men koffie, frisdranken, broodjes, snacks etc. verkoopt. Het meenemen van huisdieren is niet toegestaan. Bushalte bij de camping. De camping is geopend van 1 mei tot 15 september. Auto's en motoren moeten op de parkeerplaats bij de camping geparkeerd worden. De bagage wordt gratis van de boot gehaald en er naar toe gebracht. Voor meer informatie zie www.campingterpstra.nl. Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting.

Kenmerken

Algemeen

  • Internet aanwezig

Kenmerken

  • Type accommodatie: Camping
  • Aantal personen (minimum): 1
  • Aantal personen (maximum): 20
  • Aantal badkamers: 1
  • Aankomsttijd: 15:00
  • Vertrektijd: 10:00

Camping

  • Cafeteria
  • Slechtweervoorziening

Kaart & omgeving

Midsland

Midsland is, op West-Terschelling na, het grootste dorp op Terschelling. Het ligt - zoals de naam al zegt -, ongeveer in het midden van het eiland. Rond de Meslânzer kerk vind je een veelzijdige plek met een rijke historie waar je uren kunt rondlopen. Achter de gevels van de vele rijksmonumenten vind je allerlei leuks en lekkers. Lekker rondstruinen en shoppen, pak een terrasje of ga dansen!

Midsland is het hart van evenementen zoals Rock'n Roll Street, de Sint Jans Draverij met ongezadelde paarden, de Beestenmerk, de Midwintermarkt en uiteraard beleef je er tijdens het theaterfestival Oerol volop straattheater en muziek.

Het ware hart van het dorp is de kruiskerk uit 1880 met de oude begraafplaats. Hier houdt men de burenplicht in ere: bij een overlijden regelen de buren de begrafenis. Dan gaan ook de terrassen leeg, worden de vlaggen gestreken en toont men respect door even letterlijk stil te staan.

Midslander Hoofdweg
27
8891 GG
Midsland
De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL