Twee-onder-een-kap vakantiehuis in het bos

8 Erg goed

Tigerhuisje West
Twee-onder-een-kap vakantiehuis in het bos

Dit vakantieverblijf is onlangs gerenoveerd en voorzien van vele gemakken voor een zorgeloos verblijf op Terschelling. Verscholen in het bos- en duingebied ongeveer 1 km vanaf de dorpskern van West-Terschelling, naast de voormalige bunkerstelling. Tigerhuisje Oost en West zijn een twee-onder-een-kap vakantiehuis. Ieder met een eigen ingang, terras op het zuiden en parkeerplek naast het huisje. Er komt een terrasafscheiding tussen beide accommodaties. Het huisje is gelijkvloers en alle vertrekken zijn voorzien van vloerverwarming. Er is Wifi, Smart Tv en een bluetooth soundbar zijn aanwezig. Woonkamer heeft een open schuifpui naar het terras op het zuiden, met een 2-persoons bank en twee kuipstoelen. Een glazen ronde eettafel met vier stoelen er omheen. De keuken is uitgerust met o.a. een vaatwasser, oven en keramische kookplaat. Er is een koelkast met vriesvak, waterkoker en een koffiezetapparaat (filterkoffie). Er zijn twee slaapkamers waarvan een met twee 1-persoons bedden naast elkaar (210 x 80) en een kamer met een stapelbed (190 x 90). De kamer met het stapelbed is geschikt voor kinderen. Er is een apart toilet en een badkamer met douche, wastafel en een wasmachine. Op het terras is een picknicktafel en twee loungestoelen. Het pad naar de huisjes is met de auto begaanbaar. Het pad loopt in een stijgende lijn omhoog.

Eigenschappen

• Parkeerterrein
  • Speelveld

Ligging

Dit vakantieverblijf is onlangs gerenoveerd en voorzien van vele gemakken voor een zorgeloos verblijf op Terschelling. Verscholen in het bos- en duingebied ongeveer 1 km vanaf de dorpskern van West-Terschelling, naast de voormalige bunkerstelling ‘Tiger’. Tigerhuisje Oost en West zijn een twee-onder-een-kap vakantiehuis. Ieder met een eigen ingang, terras op het zuiden en parkeerplek naast het huisje. Er komt een terrasafscheiding tussen beide accommodaties. Het huisje is gelijkvloers en alle vertrekken zijn voorzien van vloerverwarming. Er is Wifi, Smart Tv en een bluetooth soundbar zijn aanwezig. Woonkamer heeft open schuifpui naar het terras op het zuiden, met een 2 zitsbank en twee kuipstoelen. Een glazen ronde eettafel met 4 stoelen er omheen. De keuken is uitgerust met o.a. vaatwasser, oven en keramisch kookplaat. Er is een koelkast met vriesvak, waterkoker en een koffiezetapparaat (filterkoffie). Er zijn twee slaapkamers waarvan één met 2 x een 1 persoonsbed (210 x 90)en één kamer met een stapelbed (190 x 90). Er is een apart toilet en een badkamer met douche, wastafel en een wasmachine. Op het terras is een picknicktafel en twee loungestoelen. Het pad naar de huisjes is met de auto begaanbaar. Het pad loopt in stijgende lijn omhoog.

In de buurt

Natuurgebied de Boschplaat

11,7 kilometer

Belangrijk om te weten

Bedlinnen en keukenlinnen is aanwezig. De toeristenbelasting (€ 1,82 per persoon per nacht ) betaal je aan de eigenaar. Handdoekenset is te huur. De weg naar de accommodatie kan als steil ervaren worden door mensen die slecht ter been zijn.

Inchecken tussen:

14:30 uur - 20:30 uur

Uitchecken voor:

Beschikbaarheid en prijzen

Selecteer een aankomst- en vertrekdatum

Beoordelingen van gasten

Erg goed
7,6
Gastvrijheid
8,4
Prijs/kwaliteit
7,2
Inrichting

6,8

Het huisje kan niet beter liggen: 's ochtends de deuren open en een vogelconcert krijgen.

Locatie kan niet beter: 's ochtends een vogelconcert uit het bos, het huisje is klein maar fijn, maar vind ik wel te klein voor 4 personen, wel OK voor een echtpaar met een kind; de slaapkamer met de bedden naast elkaar is te krap; vooral als je er 's nachts uit moet naar de WC maak je de ander wakker. Verder niets op aan te merken.

6,8

Prima uitvalbasis voor het verkennen van het eiland

Het huisje ligt op loopafstand van het dorp West-Terschelling en is een prima uitvalsbasis om het eiland te verkennen. Locatie was rustig en direct gelegen aan wandelgebied.

Mooi schoon huisje in de natuur van alle gemakken voorzien.

Heel fijn huisje voor een jong gezin. Vloerverwarming, wasmachine en heerlijke bedden. Veel privacy en je bent zo aan het wad of op de heide.

Tips voor je verblijf

Het Drenkelingenhuisje

Beleef het ware eilandgevoel.
Waar je ook bent, je proeft, ziet, hoort, ruikt en voelt de zee. Even helemaal weg en dat pure eilandgevoel beleven. Dat is Terschelling. Je hoofd leeg laten waaien en plek maken voor nieuwe herinneringen. Je helemaal onderdompelen in dat ware eilandgevoel.

Wij geven je graag 5 leuke tips:

Tip 1 Sterrenkijken in het Dark Sky Park

Tip 2 Bezoek het Drenkelingenhuisje

Tip 3 Fiets langs alle uitzichtpunten

Tip 4 Wadlopen over de bodem van de zee

Tip 5 Een uitgebreide strandwandelling

• Veilig betalen

• Eigen waarborgfonds

• Direct boekbaar aanbod

• Beste prijs

• Wij wonen er zelf

VVV Terschelling