Ben van Alles

It’s all in the name, een winkel met een zeer breed assortiment. Dagelijks vers brood, warme bolletjes maar ook souvenirs, speelgoed, campingartikelen, woondeco en nog veel meer! Kom gezellig langs om lekker te sneupen in de leukste winkel van Hoorn! Het gehele jaar open van maandag t/m zaterdag...

Lees meer
Dorpsstraat
56
8896 JG
Hoorn
+31(0)562 448833

Beschrijving

It’s all in the name, een winkel met een zeer breed assortiment. Dagelijks vers brood, warme bolletjes maar ook souvenirs, speelgoed, campingartikelen, woondeco en nog veel meer! Kom gezellig langs om lekker te sneupen in de leukste winkel van Hoorn! Het gehele jaar open van maandag t/m zaterdag en in de zomermaanden ook op zondagmorgen.

Kenmerken

Winkels

  • Warenhuizen
  • Eiland producten
  • Souvenirs

Kaart & omgeving

Hoorn

Hoorn ligt ten oosten van Lies en ten westen van Oosterend. Karakteristiek is middeleeuwse kerk. De Sint Janskerk is gebouwd in de 13e eeuw en is daarmee de oudste kerk van Terschelling. Naast de kerk hangt 'de Sjouw'. Deze tijdbal werd gehesen om aan het werkvolk in de wijde omtrek te laten weten dat het tijd was voor het eten.

Hoorn is een langgerekt dorp met van oorsprong verspreide bebouwing van boerderijen en woningen. Eén van de oudste gebouwen van het dorp is de strandvonderijschuur, nog vrijwel in oorspronkelijke staat. Vroeger werden hier de gejutte spullen opgeslagen. Tegenwoordig vind je er een aantal winkels, restaurants en bezoekboerderijen.

Ook kent Hoorn een aantal markante plekken en mensen. Een van de markante bewoners was Jean Dulieu, de bedenker van Paulus de Boskabouter. Aan de boskant van Hoorn ligt nu dan ook het spannende kabouterpad.

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL