Danscafé de Stoep

Een hip café met heerlijke dansvloer! Onze deur staat het hele jaar open voor alle vakantiegangers en eilanders.

Lees meer
Oosterburen
5
8891 GA
Midsland
+31-562-449145

Beschrijving

Een hip café met heerlijke dansvloer! Onze deur staat het hele jaar open voor alle vakantiegangers en eilanders. In de zomer special thema party's met DJ's als JEAN, ROOG, ERICK E, LAIDBACK LUKE, MARCELLO, 100% ISIS en EXTINCE. Lekker swingen op de nieuwste groof en de beste oldies of overdag een gezellig kopje koffie op het terras. Wij hopen dat iedereen zich hier thuis voelt!  

Kenmerken

Cultuur

  • Optredens

Eten en Drinken

  • Cafés
  • Club / Discotheek

Kaart & omgeving

Midsland

Midsland is, op West-Terschelling na, het grootste dorp op Terschelling. Het ligt - zoals de naam al zegt -, ongeveer in het midden van het eiland. Rond de Meslânzer kerk vind je een veelzijdige plek met een rijke historie waar je uren kunt rondlopen. Achter de gevels van de vele rijksmonumenten vind je allerlei leuks en lekkers. Lekker rondstruinen en shoppen, pak een terrasje of ga dansen!

Midsland is het hart van evenementen zoals Rock'n Roll Street, de Sint Jans Draverij met ongezadelde paarden, de Beestenmerk, de Midwintermarkt en uiteraard beleef je er tijdens het theaterfestival Oerol volop straattheater en muziek.

Het ware hart van het dorp is de kruiskerk uit 1880 met de oude begraafplaats. Hier houdt men de burenplicht in ere: bij een overlijden regelen de buren de begrafenis. Dan gaan ook de terrassen leeg, worden de vlaggen gestreken en toont men respect door even letterlijk stil te staan.

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL