De Bionier

AFHALEN (huisgemaakte quiches en soepen). Open: maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 18:00 uur. Zaterdag van 08:30 tot 17:00 uur.. 

Lees meer
Burg. Reedekerstraat
8
8881 CA
West-Terschelling
+31(0) 562 445001 / +31(0)6 41400403

Beschrijving

De gezellige natuurvoedingswinkel waar je veel lekkers haalt uit eigen keuken: verse maaltijden, soep, quiche en goed zoet. Verder doe je hier al je biologische boodschappen zoals vers brood, groente & fruit, glutenvrije producten, kaas, boerderijzuivel en lekkernijen van Terschelling: honing – jam – kaas – vlees – bier – cranberry-producten en meer.

Voor actuele aanbiedingen volg De Bionier op Facebook

Kenmerken

Winkels

  • Eiland producten
  • Supermarkten

Eten en Drinken

  • Afhalen
  • Lokaal eten
  • Biologisch

Kaart & omgeving

West-Terschelling

Waar de boot de haven indraait, ontmoet je West-Terschelling. West-Terschelling is het grootste- en levendigste dorp van het eiland. Het dorp is in de twaalfde eeuw ontstaan op een zandplaat die een eeuw eerder met de rest van het eiland verheelde. De naam van het dorp (en van het hele eiland Terschelling) schijnt te zijn afgeleid van de naam die de zandplaat droeg, namelijk De Schelling. In de loop der jaren is de naam van het dorp geleidelijk veranderd. Achtereenvolgens zijn de namen Westeinde, West-Schelling, Westerschelling, West ter Schelling en West-Terschelling bekend.

De bewoners van Terschelling noemen het dorp kortweg: West. Het dorp heeft een oude kern, met musea, winkels, kroegen en clubs, restaurants, hotels, een zwembad, maar ook prachtige natuur. De haven ligt bijvoorbeeld aan de enige natuurlijk baai van Nederland. Het is de thuishaven van garnalenvissers, charterschepen en plezierjachten. Vanuit West-Terschelling loop je echter ook zo het Groene strand op en de ruige natuur van de Noordsvaarder in. Of loop het Seinpaalduin op, waar je een fraai uitzicht hebt over het dorp en (bij helder weer) Harlingen en Vlieland kunt zien liggen.

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL