De Kleine Schatkist

De Kleine Schatkist is een sieradenwinkel op Terschelling, in het dorp Midsland. De Kleine Schatkist heeft een unieke sieradencollectie, waaronder veel van eigen ontwerp. Zo vind je hier bijvoorbeeld sieraden die gemaakt zijn met schelpen van de stranden van Terschelling. De schelpen worden...

Lees meer
Westerburen
3
8891 GN
Midsland
+31 562 850314

Beschrijving

De Kleine Schatkist is een sieradenwinkel op Terschelling, in het dorp Midsland. De Kleine Schatkist heeft een unieke sieradencollectie, waaronder veel van eigen ontwerp. Zo vind je hier bijvoorbeeld sieraden die gemaakt zijn met schelpen van de stranden van Terschelling. De schelpen worden bedekt met kunsthars in het eigen atelier van De Kleine Schatkist, waardoor de schelpen minder kwetsbaar zijn. Ook voor zonnebrillen, horloges en sjaals kun je bij De Kleine Schatkist terecht.

Kenmerken

Winkels

  • Specialiteitenwinkels

Kaart & omgeving

Midsland

Midsland is, op West-Terschelling na, het grootste dorp op Terschelling. Het ligt - zoals de naam al zegt -, ongeveer in het midden van het eiland. Rond de Meslânzer kerk vind je een veelzijdige plek met een rijke historie waar je uren kunt rondlopen. Achter de gevels van de vele rijksmonumenten vind je allerlei leuks en lekkers. Lekker rondstruinen en shoppen, pak een terrasje of ga dansen!

Midsland is het hart van evenementen zoals Rock'n Roll Street, de Sint Jans Draverij met ongezadelde paarden, de Beestenmerk, de Midwintermarkt en uiteraard beleef je er tijdens het theaterfestival Oerol volop straattheater en muziek.

Het ware hart van het dorp is de kruiskerk uit 1880 met de oude begraafplaats. Hier houdt men de burenplicht in ere: bij een overlijden regelen de buren de begrafenis. Dan gaan ook de terrassen leeg, worden de vlaggen gestreken en toont men respect door even letterlijk stil te staan.

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL