De Koperwiek Dierenspeciaalzaak & tuincentrum

De Koperwiek biedt toeristen en eilanders een uitgebreid assortiment benodigdheden voor huisdieren en tuin zoals planten, gereedschappen, tuinbeelden en ijzerwaren. Er is van alles voor de ruiter(sport) en diervoeding voor kip, kat, hond, knaagdier, paard, vogel en vis. Ook zijn er kleine...

Lees meer
Oosterburen
55
8891 GB
Midsland
+31(0)562 769004

Beschrijving

Sinds april 2012 zijn wij met onze winkel gevestigd in de Oosterburen in Midsland. Waar een kleine winkel groot in kan zijn! De Koperwiek biedt toeristen en eilanders een uitgebreid assortiment benodigdheden voor huisdieren en tuin zoals planten, gereedschappen, tuinbeelden en ijzerwaren. Er is van alles voor de ruiter(sport) en diervoeding voor kip, kat, hond, knaagdier, paard, vogel en vis. Ook zijn er kleine huisdieren te koop. Kom maar eens kijken in deze veelzijdige winkel aan de Oosterburen.

Kenmerken

Winkels

  • Specialiteitenwinkels

Kaart & omgeving

Midsland

Midsland is, op West-Terschelling na, het grootste dorp op Terschelling. Het ligt - zoals de naam al zegt -, ongeveer in het midden van het eiland. Rond de Meslânzer kerk vind je een veelzijdige plek met een rijke historie waar je uren kunt rondlopen. Achter de gevels van de vele rijksmonumenten vind je allerlei leuks en lekkers. Lekker rondstruinen en shoppen, pak een terrasje of ga dansen!

Midsland is het hart van evenementen zoals Rock'n Roll Street, de Sint Jans Draverij met ongezadelde paarden, de Beestenmerk, de Midwintermarkt en uiteraard beleef je er tijdens het theaterfestival Oerol volop straattheater en muziek.

Het ware hart van het dorp is de kruiskerk uit 1880 met de oude begraafplaats. Hier houdt men de burenplicht in ere: bij een overlijden regelen de buren de begrafenis. Dan gaan ook de terrassen leeg, worden de vlaggen gestreken en toont men respect door even letterlijk stil te staan.

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL