De Ouwe Smidte, koffieshop en theehuis

AFHALEN. Open: Maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 - 17.00 uur. Koffie en Thee to go.

Lees meer
Oosterburen
37
8891 GA
Midsland
+31(0)562 448069

Beschrijving

Wie de winkel binnenkomt wordt verleid door de aangename geur van koffie, thee en chocolade, de pijlers van deze speciaalzaak. Het zijn producten die we praktisch dagelijks gebruiken maar die met extra aandacht tot een bijzondere ervaring leiden. Kom eens proeven!

Voor actuele aanbiedingen volg De Oude Smidte op Facebook

Kenmerken

Winkels

  • Specialiteitenwinkels

Eten en Drinken

  • Afhalen
  • Thee / koffie

Kaart & omgeving

Midsland

Midsland is, op West-Terschelling na, het grootste dorp op Terschelling. Het ligt - zoals de naam al zegt -, ongeveer in het midden van het eiland. Rond de Meslânzer kerk vind je een veelzijdige plek met een rijke historie waar je uren kunt rondlopen. Achter de gevels van de vele rijksmonumenten vind je allerlei leuks en lekkers. Lekker rondstruinen en shoppen, pak een terrasje of ga dansen!

Midsland is het hart van evenementen zoals Rock'n Roll Street, de Sint Jans Draverij met ongezadelde paarden, de Beestenmerk, de Midwintermarkt en uiteraard beleef je er tijdens het theaterfestival Oerol volop straattheater en muziek.

Het ware hart van het dorp is de kruiskerk uit 1880 met de oude begraafplaats. Hier houdt men de burenplicht in ere: bij een overlijden regelen de buren de begrafenis. Dan gaan ook de terrassen leeg, worden de vlaggen gestreken en toont men respect door even letterlijk stil te staan.

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL