De Zeekraal

Op deze boerderij in Oosterend lopen 250 melkschapen het hele jaar in kruidenrijk grasland. Zij worden tweemaal per dag gemolken. Om 16:00 uur kun je daarbij zijn. Van de melk maakt de boer diverse kazen en romig ijs in eilander smaken. In de Waddengoud-boerderijwinkel zijn nog meer...

Lees meer
Oosterend
17
8897 HW
Oosterend
+31(0)562 449278

Beschrijving

Op deze boerderij in Oosterend lopen 250 melkschapen het hele jaar in kruidenrijk grasland. Zij worden tweemaal per dag gemolken. Om 16:00 uur kun je daarbij zijn. Van de melk maakt de boer diverse kazen en romig ijs in eilander smaken. In de Waddengoud-boerderijwinkel zijn nog meer streekproducten, zoals biologisch lamsvlees en wol-artikelen, te koop. In juni, juli en augustus dagelijks open van 10:30 tot 18:00 uur. Overige tijden op de website. 

Kenmerken

Winkels

  • Eiland producten

Excursies

  • Bezoekboerderijen

Publiek

  • Met kinderen

Kaart & omgeving

Oosterend

Oosterend was ooit het meest oostelijke puntje van Terschelling. Hier hield het eiland vroeger op. Maar het eiland is gegroeid. Nu ligt Oosterend aan de rand van de uitgestrekte wildernis van Europees Natuurreservaat en Dark Sky Park de Boschplaat. Waddenzee Unesco Werelderfgoed ligt hier letterlijk voor de deur. Het dorp zelf is klein, maar fijn. Er zijn enkele restaurants, fietsverhuur, kleine supermarkt, overnachtingsmogelijkheden, een aantal veehouders en een kaasmakerij.

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL