Dierenopvang Terschelling DOT

De DOT is beloningsgericht, liefdevol en een sociaal werkend pension voor honden en katten met vrije uitloop de gehele dag. 

Lees meer
Horp
3
A
Kaard
0615230905

Beschrijving

De klemtoon van onze werkwijze ligt op het proberen van zoveel mogelijk tegemoet te komen aan de wensen en de behoeften van de viervoeters die hier verblijven. Voor grote honden zal dit grote wandelingen betekenen en energie kwijtraken, kleinere ( oudere) honden een aangepaste wandeling en gezelschap, voor katten een eigen zacht plekje. Uw viervoeter kan bij ons verblijven voor een dag of voor een langere periode. Viervoeters van zowel eilanders, als badgasten zijn van harte welkom. Het pension is een plek waar de eigenaren hun geliefde viervoeter(s) met een goed gevoel kunnen achterlaten en gerust op vakantie, naar werk of naar een andere verplichting kunnen gaan. Naast eenmalige dagopvang behoort ook vaste dagopvang tot de mogelijkheden.

Kenmerken

Diensten

  • Overige dienstverlening

Kaart & omgeving

Kaard

Kaard is een gehucht op het eiland Terschelling en bestaat uit een handvol boerderijen, gelegen aan de westkant van Kinnum en Baaiduinen. Kaard werd tot 2009 nog Kaart genoemd en heeft ongeveer 14 inwoners.

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL