Dotz Tattoos

Een bijzonder aandenken van Terschelling? Kom eens langs bij Dotz Tattoos, de tattoo studio van het eiland. De studio-eigenaar heeft meer dan 10 jaar ervaring en kan de meest uiteenlopende designs voor  je maken. Van portretten tot aan kleurrijke waterkleuren, you name it! Schroom niet en kom...

Lees meer
Landerum
10
8893 GZ
Landerum
+31(0)6 19438362

Beschrijving

Een bijzonder aandenken van Terschelling? Kom eens langs bij Dotz Tattoos, de tattoo studio van het eiland. De studio-eigenaar heeft meer dan 10 jaar ervaring en kan de meest uiteenlopende designs voor  je maken. Van portretten tot aan kleurrijke waterkleuren, you name it! Schroom niet en kom gerust eens langs of neem contact op.

Kenmerken

Winkels

  • Divers

Kaart & omgeving

Landerum

Achter de dijk bij Landerum ligt de plek waar de eerste pioniers voet aan grond hebben gezet. Zij zochten hun kostje op de Landerummer heide. De hei was belangrijk vanwege de bessen en voor de konijnenjacht. Nu kun je er heerlijk lopen over de eindeloze hazenpaadjes. De klemtoon ligt bij Landerum op 'an'. De naam verwijst naar hoe het er hier heeft uit gezien: 'land er om'.

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL