Drogisterij Bewust & Mooi

Ruim opgezette, gezellige winkel. Naast alle standaard drogisterijartikelen, geurtjes en cadeautjes, ligt de focus op voedingssupplementen, biologische-, glutenvrije en ecologische producten zoals: De Traay, Dr. Hauschka, Lavera, Weleda, Zarqa, Botanique, Ecover, De Halm, Ekoland en Horizon....

Lees meer
Oosterburen
38
8891 GC
Midsland
+31(0)562 448240

Beschrijving

Ruim opgezette, gezellige winkel. Naast alle standaard drogisterijartikelen, geurtjes en cadeautjes, ligt de focus op voedingssupplementen, biologische-, glutenvrije en ecologische producten zoals: De Traay, Dr. Hauschka, Lavera, Weleda, Zarqa, Botanique, Ecover, De Halm, Ekoland en Horizon. Bestellen is ook mogelijk in de winkel en via de website www.bewustwinkelen.nl, met dagelijkse levering!

Kenmerken

Winkels

  • Specialiteitenwinkels

Gezondheid

  • Drogist

Kaart & omgeving

Midsland

Midsland is, op West-Terschelling na, het grootste dorp op Terschelling. Het ligt - zoals de naam al zegt -, ongeveer in het midden van het eiland. Rond de Meslânzer kerk vind je een veelzijdige plek met een rijke historie waar je uren kunt rondlopen. Achter de gevels van de vele rijksmonumenten vind je allerlei leuks en lekkers. Lekker rondstruinen en shoppen, pak een terrasje of ga dansen!

Midsland is het hart van evenementen zoals Rock'n Roll Street, de Sint Jans Draverij met ongezadelde paarden, de Beestenmerk, de Midwintermarkt en uiteraard beleef je er tijdens het theaterfestival Oerol volop straattheater en muziek.

Het ware hart van het dorp is de kruiskerk uit 1880 met de oude begraafplaats. Hier houdt men de burenplicht in ere: bij een overlijden regelen de buren de begrafenis. Dan gaan ook de terrassen leeg, worden de vlaggen gestreken en toont men respect door even letterlijk stil te staan.

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL