Ecologische Boerderij Spanjer

Welkom op deze boerderij met Aberdeen Angus zoogkoeien!

Lees meer
Lies
18
Lies
+31(0)562 448905

Beschrijving

Kom langs voor hun heerlijke eilander biologische rundvlees, blijf logeren in een gezellig ingericht appartement of zet je tent op op de boerencamping en geniet van de rust, ruimte en het uitzicht over de weidevogelrijke Terschellinger polder. Openingstijden vind je op de website.

Kenmerken

Excursies

  • Bezoekboerderijen

Publiek

  • Met kinderen

Kaart & omgeving

Lies

Het dorp Lies is gelegen tussen de dorpen Formerum en Hoorn. De dorpskern bestaat uit een hotel met wellnes, een aantal (bezoek)boerderijen, winkels en woningen langs de Terschellinger hoofdweg. Een daarvan is de oudste boerderij van het eiland. Het heet 'Admir' en stamt uit 1662. Ook vind je er de 'Natuurschuur' van Staats Bosbeheer. Ten noorden van het dorp lies zijn een tweetal kleinere kernen: Kathoek en Noordhoek.

Op de grens met het dorp Hoorn ligt het elzenhakhoutbos dat de naam 'Lergerbos' draagt. Lerger is de benaming  die Terschellingers gebruiken voor de inwoners van Lies. In de duinen ten noorden van Lies ligt het uitgestrekte reservaat de Koegelwieck. Het Liesinger- of Liesterplak in het zuidwesten van dit reservaat, wordt in de winter door de inwoners van Lies als ijsbaan gebruikt.

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL