Eetcafé Storm

Welkom bij eetcafé Storm. Het eetcafé voor een heerlijke lunch, diner of zomaar een borrel.

Lees meer
Torenstraat
27
8881 BG
West-Terschelling
+31(0) 562 443232

Beschrijving

Een dagschotel voor 10 euro en op de kaart vele andere heerlijke gerechten. Eetcafé Storm wordt gekenmerkt door een gezellige eilander sfeer en vertelt je meer over de rijke Terschellinger maritieme geschiedenis. Gehele jaar geopend vanaf 11:30 tot 23:00 uur. Reserveren mogelijk.

Voor actuele aanbiedingen volg Eetcafé Storm op Facebook

Kenmerken

Eten en Drinken

  • Restaurants
  • Lunch

Kaart & omgeving

West-Terschelling

Waar de boot de haven indraait, ontmoet je West-Terschelling. West-Terschelling is het grootste- en levendigste dorp van het eiland. Het dorp is in de twaalfde eeuw ontstaan op een zandplaat die een eeuw eerder met de rest van het eiland verheelde. De naam van het dorp (en van het hele eiland Terschelling) schijnt te zijn afgeleid van de naam die de zandplaat droeg, namelijk De Schelling. In de loop der jaren is de naam van het dorp geleidelijk veranderd. Achtereenvolgens zijn de namen Westeinde, West-Schelling, Westerschelling, West ter Schelling en West-Terschelling bekend.

De bewoners van Terschelling noemen het dorp kortweg: West. Het dorp heeft een oude kern, met musea, winkels, kroegen en clubs, restaurants, hotels, een zwembad, maar ook prachtige natuur. De haven ligt bijvoorbeeld aan de enige natuurlijk baai van Nederland. Het is de thuishaven van garnalenvissers, charterschepen en plezierjachten. Vanuit West-Terschelling loop je echter ook zo het Groene strand op en de ruige natuur van de Noordsvaarder in. Of loop het Seinpaalduin op, waar je een fraai uitzicht hebt over het dorp en (bij helder weer) Harlingen en Vlieland kunt zien liggen.

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL