Eetcafé Wigwam

AFHALEN. De snackbar van de Wigwam is open voor afhalen. Dagelijks van 12.00 – 20.30 uur. Ter plekke bestellen.

Lees meer
Boomstraat
39
8881 BS
West-Terschelling
+31 562-442304

Beschrijving

Ons sfeervolle restaurant is gelegen in het centrum van West-Terschelling. Geen gedoe en heerlijk eten. Kinderen zijn van harte welkom en grote groepen zijn voor ons geen enkel probleem.

Op onze kaart vindt u de heerlijkste hamburgers, steaks, vlees en visgerechten. 

Kenmerken

Eten en Drinken

  • Restaurants
  • Afhalen
  • Fast food

Kaart & omgeving

West-Terschelling

Waar de boot de haven indraait, ontmoet je West-Terschelling. West-Terschelling is het grootste- en levendigste dorp van het eiland. Het dorp is in de twaalfde eeuw ontstaan op een zandplaat die een eeuw eerder met de rest van het eiland verheelde. De naam van het dorp (en van het hele eiland Terschelling) schijnt te zijn afgeleid van de naam die de zandplaat droeg, namelijk De Schelling. In de loop der jaren is de naam van het dorp geleidelijk veranderd. Achtereenvolgens zijn de namen Westeinde, West-Schelling, Westerschelling, West ter Schelling en West-Terschelling bekend.

De bewoners van Terschelling noemen het dorp kortweg: West. Het dorp heeft een oude kern, met musea, winkels, kroegen en clubs, restaurants, hotels, een zwembad, maar ook prachtige natuur. De haven ligt bijvoorbeeld aan de enige natuurlijk baai van Nederland. Het is de thuishaven van garnalenvissers, charterschepen en plezierjachten. Vanuit West-Terschelling loop je echter ook zo het Groene strand op en de ruige natuur van de Noordsvaarder in. Of loop het Seinpaalduin op, waar je een fraai uitzicht hebt over het dorp en (bij helder weer) Harlingen en Vlieland kunt zien liggen.

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL