Eilandbeheer

Geen zin om bedlinnen en handdoeken mee te nemen naar uw vakantiewoning op Terschelling? Huur bij Eilandbeheer uw luxe beddengoed! Wij leveren beddengoed in alle soorten en maten van top kwaliteit. Tevens kunt u bij ons badhanddoeken, handdoeken, badmat en keukenpakket huren.   

Lees meer
Nieuwe Dijk
12
B
8881 HC
West-Terschelling
0562-700212

Beschrijving

Via deze link: www.eilandbeheer.nl/linnenverhuur-terschelling kunt u uw gewenste linnengoed reserveren en wij komen het bij uw vakantiehuis afleveren en weer ophalen na uw vakantie!

Ook kunt u via onze website een fiets huren van Zeelen met 10% korting. Een heerlijke fles wijn en/of haardhout op uw vakantieadres laten bezorgen behoort ook tot de mogelijkheden!

Kijk voor de mogelijkheden op www.eilandbeheer.nl

Kenmerken

Diensten

  • Linnenverhuur
  • Overige dienstverlening

Kaart & omgeving

West-Terschelling

Waar de boot de haven indraait, ontmoet je West-Terschelling. West-Terschelling is het grootste- en levendigste dorp van het eiland. Het dorp is in de twaalfde eeuw ontstaan op een zandplaat die een eeuw eerder met de rest van het eiland verheelde. De naam van het dorp (en van het hele eiland Terschelling) schijnt te zijn afgeleid van de naam die de zandplaat droeg, namelijk De Schelling. In de loop der jaren is de naam van het dorp geleidelijk veranderd. Achtereenvolgens zijn de namen Westeinde, West-Schelling, Westerschelling, West ter Schelling en West-Terschelling bekend.

De bewoners van Terschelling noemen het dorp kortweg: West. Het dorp heeft een oude kern, met musea, winkels, kroegen en clubs, restaurants, hotels, een zwembad, maar ook prachtige natuur. De haven ligt bijvoorbeeld aan de enige natuurlijk baai van Nederland. Het is de thuishaven van garnalenvissers, charterschepen en plezierjachten. Vanuit West-Terschelling loop je echter ook zo het Groene strand op en de ruige natuur van de Noordsvaarder in. Of loop het Seinpaalduin op, waar je een fraai uitzicht hebt over het dorp en (bij helder weer) Harlingen en Vlieland kunt zien liggen.

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL