Eilandbouw

Eilandbouw heeft ook een bouwwinkel op het industrieterrein van West-Terschelling. Ze hebben bouw- en installatiematerialen, van groot naar klein, voor particulieren en zakelijke klanten.

Lees meer
Nieuwe Dijk
12
b
8881HC
West-Terschelling
+31(0)562 850 796

Beschrijving

Eilandbouw heeft ook een bouwwinkel op het industrieterrein van West-Terschelling. Ze hebben bouw- en installatiematerialen, van groot naar klein, voor particulieren en zakelijke klanten.

Ze kunnen houtmaterialen voor u op maat zagen en u voorzien van gedegen klusadvies. Nieuw: verkoop verf van het merk 'Global Paint'. Verf voor consument en professional van constante kwaliteit, continuïteit en flexibiliteit. Met bovendien een goede prijs-kwaliteit verhouding. Plus; u zit niet vast aan standaard kleuren, de verfmachine mengt altijd de gewenste kleur.

Bent u werkzaam in de bouw? Extra voordeel! Speciaal voor collega’s hanteren ze aantrekkelijke kortingen.

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag: 08:00 – 17:00
zaterdag: 09:00 – 17:00

Kenmerken

Winkels

  • Bouwmarkt

Diensten

  • Overige dienstverlening

Kaart & omgeving

West-Terschelling

Waar de boot de haven indraait, ontmoet je West-Terschelling. West-Terschelling is het grootste- en levendigste dorp van het eiland. Het dorp is in de twaalfde eeuw ontstaan op een zandplaat die een eeuw eerder met de rest van het eiland verheelde. De naam van het dorp (en van het hele eiland Terschelling) schijnt te zijn afgeleid van de naam die de zandplaat droeg, namelijk De Schelling. In de loop der jaren is de naam van het dorp geleidelijk veranderd. Achtereenvolgens zijn de namen Westeinde, West-Schelling, Westerschelling, West ter Schelling en West-Terschelling bekend.

De bewoners van Terschelling noemen het dorp kortweg: West. Het dorp heeft een oude kern, met musea, winkels, kroegen en clubs, restaurants, hotels, een zwembad, maar ook prachtige natuur. De haven ligt bijvoorbeeld aan de enige natuurlijk baai van Nederland. Het is de thuishaven van garnalenvissers, charterschepen en plezierjachten. Vanuit West-Terschelling loop je echter ook zo het Groene strand op en de ruige natuur van de Noordsvaarder in. Of loop het Seinpaalduin op, waar je een fraai uitzicht hebt over het dorp en (bij helder weer) Harlingen en Vlieland kunt zien liggen.

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL