Eilandwinkel Wuxalia

Je vindt hier een uitgebreid eilander assortiment voor jong en oud, naar ieders wens. Tijdelijk is het mogelijk om op verzoek/afspraak een bestelling te laten bezorgen bezorgen of klaarzetten voor afhaal.  

Lees meer
Torenstraat
16-18
West-Terschelling
+31 (0)562 444140

Beschrijving

Mail: info@happycranberry.nl
telefoon: 06-53896029  (appen of bellen)
webshop: www.eilandwinkelwuxalia.nl

Het bijzondere van deze eilandwinkel is dat je hier vertrekt als een rijker mens. Je vindt hier een uitgebreid eilander assortiment voor jong en oud, naar ieders wens. Heb je leuke cadeautjes gevonden, dan mag je ze zelf decoreren. Het is de ervaring dat de bezoekers dit zeer waarderen. Met inpakpapier, slingers, stickers en schelpen van het eigen strand. Zo neem je een echt stukje eilandgevoel mee naar huis op het vaste land.

Kenmerken

Winkels

  • Eiland producten
  • Souvenirs

Kaart & omgeving

West-Terschelling

Waar de boot de haven indraait, ontmoet je West-Terschelling. West-Terschelling is het grootste- en levendigste dorp van het eiland. Het dorp is in de twaalfde eeuw ontstaan op een zandplaat die een eeuw eerder met de rest van het eiland verheelde. De naam van het dorp (en van het hele eiland Terschelling) schijnt te zijn afgeleid van de naam die de zandplaat droeg, namelijk De Schelling. In de loop der jaren is de naam van het dorp geleidelijk veranderd. Achtereenvolgens zijn de namen Westeinde, West-Schelling, Westerschelling, West ter Schelling en West-Terschelling bekend.

De bewoners van Terschelling noemen het dorp kortweg: West. Het dorp heeft een oude kern, met musea, winkels, kroegen en clubs, restaurants, hotels, een zwembad, maar ook prachtige natuur. De haven ligt bijvoorbeeld aan de enige natuurlijk baai van Nederland. Het is de thuishaven van garnalenvissers, charterschepen en plezierjachten. Vanuit West-Terschelling loop je echter ook zo het Groene strand op en de ruige natuur van de Noordsvaarder in. Of loop het Seinpaalduin op, waar je een fraai uitzicht hebt over het dorp en (bij helder weer) Harlingen en Vlieland kunt zien liggen.

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL