EP Ruijg

Al in 1878 is dit bedrijf door Jan Ruijg opgericht. Inmiddels is een vierde generatie Ruijg werkzaam in het bedrijf. Een echte specialist dus op het gebied van elektronische apparatuur en installatietechniek voor je vakantiehuis. Hier vind je de juiste snoertjes en opladers en alles voor koelen...

Lees meer
Lies
22
Lies
+31(0)562 850348

Beschrijving

Al in 1878 is dit bedrijf door Jan Ruijg opgericht. Inmiddels is een vierde generatie Ruijg werkzaam in het bedrijf. Een echte specialist dus op het gebied van elektronische apparatuur en installatietechniek voor je vakantiehuis. Hier vind je de juiste snoertjes en opladers en alles voor koelen en vriezen, wassen en drogen, koken en bakken. 

Kenmerken

Winkels

  • Elektronica
  • Specialiteitenwinkels

Kaart & omgeving

Lies

Het dorp Lies is gelegen tussen de dorpen Formerum en Hoorn. De dorpskern bestaat uit een hotel met wellnes, een aantal (bezoek)boerderijen, winkels en woningen langs de Terschellinger hoofdweg. Een daarvan is de oudste boerderij van het eiland. Het heet 'Admir' en stamt uit 1662. Ook vind je er de 'Natuurschuur' van Staats Bosbeheer. Ten noorden van het dorp lies zijn een tweetal kleinere kernen: Kathoek en Noordhoek.

Op de grens met het dorp Hoorn ligt het elzenhakhoutbos dat de naam 'Lergerbos' draagt. Lerger is de benaming  die Terschellingers gebruiken voor de inwoners van Lies. In de duinen ten noorden van Lies ligt het uitgestrekte reservaat de Koegelwieck. Het Liesinger- of Liesterplak in het zuidwesten van dit reservaat, wordt in de winter door de inwoners van Lies als ijsbaan gebruikt.

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL