Functional Fit

Functional Fit is een praktijk voor Fysiotherapie en Personal Training.  Ze helpen u graag van uw lichamelijke klachten af en begeleiden u tot u weer "Functioneel Fit" bent.   Praktijk voor Fysiotherapie, massage en personal training.  

Lees meer
Dorpsstraat
18
A
8896 JE
Hoorn
+31(0)562 850 800

Beschrijving

Functional Fit is een praktijk voor Fysiotherapie en Personal Training. 
Ze helpen u graag van uw lichamelijke klachten af en begeleiden u tot u weer "Functioneel Fit" bent.  
Praktijk voor Fysiotherapie, massage en personal training.

Kenmerken

Gezondheid

  • Fysiotherapie

Persoonlijke verzorging

  • Massage

Kaart & omgeving

Hoorn

Hoorn ligt ten oosten van Lies en ten westen van Oosterend. Karakteristiek is middeleeuwse kerk. De Sint Janskerk is gebouwd in de 13e eeuw en is daarmee de oudste kerk van Terschelling. Naast de kerk hangt 'de Sjouw'. Deze tijdbal werd gehesen om aan het werkvolk in de wijde omtrek te laten weten dat het tijd was voor het eten.

Hoorn is een langgerekt dorp met van oorsprong verspreide bebouwing van boerderijen en woningen. Eén van de oudste gebouwen van het dorp is de strandvonderijschuur, nog vrijwel in oorspronkelijke staat. Vroeger werden hier de gejutte spullen opgeslagen. Tegenwoordig vind je er een aantal winkels, restaurants en bezoekboerderijen.

Ook kent Hoorn een aantal markante plekken en mensen. Een van de markante bewoners was Jean Dulieu, de bedenker van Paulus de Boskabouter. Aan de boskant van Hoorn ligt nu dan ook het spannende kabouterpad.

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL