Hotel Restaurant De Walvisvaarder

De Walvisvaarder combineert ongedwongenheid met gastvrijheid.  Vanaf 2020 word je verwelkomt in het compleet verbouwde restaurant. De boerderij is een uniek vakantie adres, een tweede thuis.  Kom eens langs voor een lunch, diner of een drankje bij de open haard of op het terras. Gezellig,...

Lees meer
Lies
23
Lies

Beschrijving

De Walvisvaarder combineert ongedwongenheid met gastvrijheid.  Vanaf 2020 word je verwelkomt in het compleet verbouwde restaurant. De boerderij is een uniek vakantie adres, een tweede thuis.  Kom eens langs voor een lunch, diner of een drankje bij de open haard of op het terras. Gezellig, genieten.... thuis! In de Walvisvaarder is ook Wellness op Terschelling van Total Trip Style gevestigd. Kom wegdromen op deze plek van warmte en aandacht. Een plek voor verzorging van top tot teen, van binnen naar buiten.

Kenmerken

Eten en Drinken

  • Restaurants
  • Lunch

Kaart & omgeving

Lies

Het dorp Lies is gelegen tussen de dorpen Formerum en Hoorn. De dorpskern bestaat uit een hotel met wellnes, een aantal (bezoek)boerderijen, winkels en woningen langs de Terschellinger hoofdweg. Een daarvan is de oudste boerderij van het eiland. Het heet 'Admir' en stamt uit 1662. Ook vind je er de 'Natuurschuur' van Staats Bosbeheer. Ten noorden van het dorp lies zijn een tweetal kleinere kernen: Kathoek en Noordhoek.

Op de grens met het dorp Hoorn ligt het elzenhakhoutbos dat de naam 'Lergerbos' draagt. Lerger is de benaming  die Terschellingers gebruiken voor de inwoners van Lies. In de duinen ten noorden van Lies ligt het uitgestrekte reservaat de Koegelwieck. Het Liesinger- of Liesterplak in het zuidwesten van dit reservaat, wordt in de winter door de inwoners van Lies als ijsbaan gebruikt.

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL