Hubo Terschelling

Bij Hubo vind je 1.450 m2 winkelplezier voor doehet-zelver en professional. Meubels, deuren, vloeren, sanitair, keukens, decoratie, verf, tegels, tuinartikelen en -meubels, zonwering, ijzerwaren, elektra, verlichting, bouwmaterialen en gereedschap....

Lees meer
Nieuwe Dijk
41
8881 HC
West-Terschelling
0562-448934

Beschrijving

Bij Hubo vind je 1.450 m2 winkelplezier voor doehet-zelver en professional. Meubels, deuren, vloeren, sanitair, keukens, decoratie, verf, tegels, tuinartikelen en -meubels, zonwering, ijzerwaren, elektra, verlichting, bouwmaterialen en gereedschap.
Hubo is breed gesorteerd en maakt iedere doehet-zelf-klus tot een succes. Kom je onverhoopt niet uit een klus? Vraag gerust om advies. Met de kennis die Hubo aan boord heeft, word je vakkundig geholpen. Daarnaast kun je uiteraard gebruik maken van de vele diensten: verf mengen, sleutelservice, meet- en montageservice, zaagservice en bezorgdienst.

Kenmerken

Winkels

  • Bouwmarkt

Kaart & omgeving

West-Terschelling

Waar de boot de haven indraait, ontmoet je West-Terschelling. West-Terschelling is het grootste- en levendigste dorp van het eiland. Het dorp is in de twaalfde eeuw ontstaan op een zandplaat die een eeuw eerder met de rest van het eiland verheelde. De naam van het dorp (en van het hele eiland Terschelling) schijnt te zijn afgeleid van de naam die de zandplaat droeg, namelijk De Schelling. In de loop der jaren is de naam van het dorp geleidelijk veranderd. Achtereenvolgens zijn de namen Westeinde, West-Schelling, Westerschelling, West ter Schelling en West-Terschelling bekend.

De bewoners van Terschelling noemen het dorp kortweg: West. Het dorp heeft een oude kern, met musea, winkels, kroegen en clubs, restaurants, hotels, een zwembad, maar ook prachtige natuur. De haven ligt bijvoorbeeld aan de enige natuurlijk baai van Nederland. Het is de thuishaven van garnalenvissers, charterschepen en plezierjachten. Vanuit West-Terschelling loop je echter ook zo het Groene strand op en de ruige natuur van de Noordsvaarder in. Of loop het Seinpaalduin op, waar je een fraai uitzicht hebt over het dorp en (bij helder weer) Harlingen en Vlieland kunt zien liggen.

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL