Huisartsenpraktijk Midsland

Op werkdagen is er een inloopspreekuur van 8.00 - 8.30 uur. Zonder afspraak kunt u langskomen voor een acute, korte klacht. Het inloopspreekuur is bedoeld voor onze eigen patienten en niet voor passanten....

Lees meer
Westerdam
31
8891 GL
Midsland
0562-448703 / 0562-448222

Beschrijving

Op werkdagen is er een inloopspreekuur van 8.00 - 8.30 uur. Zonder afspraak kunt u langskomen voor een acute, korte klacht. Het inloopspreekuur is bedoeld voor onze eigen patienten en niet voor passanten.

Ons gewone spreekuur is van 08.00 -10.00 en in de middag van 13.30 tot 15.30. Belt u voor een afspraak met de assistente. Heeft u meer tijd nodig of meer dan 1 vraag, dan kunt u extra tijd laten reserveren door de assistente.

Bereikbaarheid tijdens avond, nacht, weekenden en feestdagen

Wanneer u een huisarts buiten de normale openingstijden wilt spreken kunt u het gewone nummer bellen 0562 44 87 03
U wordt dan doorverbonden met de dienstdoende huisarts.

Kenmerken

Gezondheid

  • Huisartsen

Kaart & omgeving

Midsland

Midsland is, op West-Terschelling na, het grootste dorp op Terschelling. Het ligt - zoals de naam al zegt -, ongeveer in het midden van het eiland. Rond de Meslânzer kerk vind je een veelzijdige plek met een rijke historie waar je uren kunt rondlopen. Achter de gevels van de vele rijksmonumenten vind je allerlei leuks en lekkers. Lekker rondstruinen en shoppen, pak een terrasje of ga dansen!

Midsland is het hart van evenementen zoals Rock'n Roll Street, de Sint Jans Draverij met ongezadelde paarden, de Beestenmerk, de Midwintermarkt en uiteraard beleef je er tijdens het theaterfestival Oerol volop straattheater en muziek.

Het ware hart van het dorp is de kruiskerk uit 1880 met de oude begraafplaats. Hier houdt men de burenplicht in ere: bij een overlijden regelen de buren de begrafenis. Dan gaan ook de terrassen leeg, worden de vlaggen gestreken en toont men respect door even letterlijk stil te staan.

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL