Jaeike, coaching met paarden

Soms heb je een duwtje in de goede richting nodig. Via coaching met paarden helpt Jaeike je bewust worden van je houding, de intentie die je uitstraalt en wat je daarmee non-verbaal communiceert. Ontdek jouw kracht en kwetsbaarheid. Met lichaamstaal ga je de dialoog aan met het paard. Zo krijg je...

Lees meer
Sint Janspad
14
8891 JA
Midsland
+31(0)6 14442581

Beschrijving

Soms heb je een duwtje in de goede richting nodig. Via coaching met paarden helpt Jaeike je bewust worden van je houding, de intentie die je uitstraalt en wat je daarmee non-verbaal communiceert. Ontdek jouw kracht en kwetsbaarheid. Met lichaamstaal ga je de dialoog aan met het paard. Zo krijg je handvaten voor betere communicatie. Je doorbreekt vastgeroeste patronen en vergroot je effectiviteit. Niet praten over, maar ervaren! Na een coaching is er wezenlijk iets veranderd. Dat levert perspectief, energie, tijd en ontspanning! Paardencoaching kan individueel, met een eigen groepje of met je bedrijf.

Kenmerken

Persoonlijke verzorging

  • Massage

Excursies

  • Workshop

Kaart & omgeving

Midsland

Midsland is, op West-Terschelling na, het grootste dorp op Terschelling. Het ligt - zoals de naam al zegt -, ongeveer in het midden van het eiland. Rond de Meslânzer kerk vind je een veelzijdige plek met een rijke historie waar je uren kunt rondlopen. Achter de gevels van de vele rijksmonumenten vind je allerlei leuks en lekkers. Lekker rondstruinen en shoppen, pak een terrasje of ga dansen!

Midsland is het hart van evenementen zoals Rock'n Roll Street, de Sint Jans Draverij met ongezadelde paarden, de Beestenmerk, de Midwintermarkt en uiteraard beleef je er tijdens het theaterfestival Oerol volop straattheater en muziek.

Het ware hart van het dorp is de kruiskerk uit 1880 met de oude begraafplaats. Hier houdt men de burenplicht in ere: bij een overlijden regelen de buren de begrafenis. Dan gaan ook de terrassen leeg, worden de vlaggen gestreken en toont men respect door even letterlijk stil te staan.

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL