Kdo & Zo

Kleurrijk, vrolijk, hip, fair trade en duurzaam… dat is Kdo&Zo. Een winkel vol mooie kleding en schoenen voor de bewuste vrouw en man. Met duurzame eco-kledingmerken  zoals Armed Angels, Seasalt Cornwall, Froy & Dind, Cissi och Selma, IEZ!, Bakery Ladies en duurzame schoenenmerken zoals...

Lees meer
Westerburen
13
8891 GN
Midsland
+31-562-449610

Beschrijving

Kleurrijk, vrolijk, hip, fair trade en duurzaam… dat is Kdo&Zo. Een winkel vol mooie kleding en schoenen voor de bewuste vrouw en man. Met duurzame eco-kledingmerken  zoals Armed Angels, Seasalt Cornwall, Froy & Dind, Cissi och Selma, IEZ!, Bakery Ladies en duurzame schoenenmerken zoals El Naturalista, Clumpy`s en Gola. Daarnaast nog tassen van Maii, bijzondere boeken, kado`s voor groot en klein, woonaccessoires en meubels: Kdo&Zo is altijd weer een feestje!

Kenmerken

Winkels

  • Kledingwinkels

Kaart & omgeving

Midsland

Midsland is, op West-Terschelling na, het grootste dorp op Terschelling. Het ligt - zoals de naam al zegt -, ongeveer in het midden van het eiland. Rond de Meslânzer kerk vind je een veelzijdige plek met een rijke historie waar je uren kunt rondlopen. Achter de gevels van de vele rijksmonumenten vind je allerlei leuks en lekkers. Lekker rondstruinen en shoppen, pak een terrasje of ga dansen!

Midsland is het hart van evenementen zoals Rock'n Roll Street, de Sint Jans Draverij met ongezadelde paarden, de Beestenmerk, de Midwintermarkt en uiteraard beleef je er tijdens het theaterfestival Oerol volop straattheater en muziek.

Het ware hart van het dorp is de kruiskerk uit 1880 met de oude begraafplaats. Hier houdt men de burenplicht in ere: bij een overlijden regelen de buren de begrafenis. Dan gaan ook de terrassen leeg, worden de vlaggen gestreken en toont men respect door even letterlijk stil te staan.

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL