Keurslagerij Schaafsma

AFHALEN / BEZORGEN. Open maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 18.00 uur en zaterdag van 08.30 tot 17.00 uur. Huisgemaakte maaltijden gratis bezorgd of afhalen in de winkel. Bestellen via de webshop!

Lees meer
Torenstraat
53
8881 BH
West-Terschelling
+31(0)562 442332

Beschrijving

Het adres voor de lekkerste vleesspecialiteiten, huisgemaakte maaltijden en de beste barbecue producten. Iedere dag worden uw boodschappen gratis bezorgd over het hele eiland. U kunt uw bestelling uiteraard ook afhalen in de winkel. Bestel gemakkelijk en snel via onze vernieuwde webshop!

Onze openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 18.00 uur en zaterdag van 08.30 tot 17.00 uur zondags gesloten.

 

Voor actuele aanbiedingen volg Keurslagerij Schaafsma op Facebook
 

Kenmerken

Winkels

  • Slagers

Kaart & omgeving

West-Terschelling

Waar de boot de haven indraait, ontmoet je West-Terschelling. West-Terschelling is het grootste- en levendigste dorp van het eiland. Het dorp is in de twaalfde eeuw ontstaan op een zandplaat die een eeuw eerder met de rest van het eiland verheelde. De naam van het dorp (en van het hele eiland Terschelling) schijnt te zijn afgeleid van de naam die de zandplaat droeg, namelijk De Schelling. In de loop der jaren is de naam van het dorp geleidelijk veranderd. Achtereenvolgens zijn de namen Westeinde, West-Schelling, Westerschelling, West ter Schelling en West-Terschelling bekend.

De bewoners van Terschelling noemen het dorp kortweg: West. Het dorp heeft een oude kern, met musea, winkels, kroegen en clubs, restaurants, hotels, een zwembad, maar ook prachtige natuur. De haven ligt bijvoorbeeld aan de enige natuurlijk baai van Nederland. Het is de thuishaven van garnalenvissers, charterschepen en plezierjachten. Vanuit West-Terschelling loop je echter ook zo het Groene strand op en de ruige natuur van de Noordsvaarder in. Of loop het Seinpaalduin op, waar je een fraai uitzicht hebt over het dorp en (bij helder weer) Harlingen en Vlieland kunt zien liggen.

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL