Kitesurfschool Seven Oceans

Met meer dan 15 jaar kitesurf ervaring de plek om veilig te leren kitesurfen op Terschelling.

Lees meer
Rozenland
1
West-Terschelling
+31(0)6 12821944

Beschrijving

Kitesurfen bij kitesurfschool Seven Oceans

Of je nu naar Terschelling komt om te leren kitesurfen of zelfstandig al het water op gaat, Terschelling is in ieder geval de mooiste plek te kitesurfen. Wij helpen je graag bij jouw kitesurf ervaring op het eiland, met kitesurflessen in onze kitesurfschool, met clinics of met een flinke downwinder langs ons mooie Noordzee strand.

Nieuw! Wingsurfing!

Een combinatie van windsurfen, kitesurfen en suppen. Leuk voor kinderen om kennis te maken met watersporten en surfen op een eenvoudige en veilige manier. Voor volwassenen een leuke opstap naar het kitesurfen of windsurfen.

Dagelijks van april tot eind oktober afhankelijk van de richting en de kracht van de wind bij het Groene Strand op West-Terschelling, bij West aan Zee of Midsland aan Zee. 

Introductie les kitesurfen: € 95,00 p.p.
3 Daagse kitesurfcursus: € 295,00 p.p.
Wingsurfen: vanaf  € 60,00 p.p.

Kenmerken

Excursies

  • Outdoor

Publiek

  • Groep

Kaart & omgeving

West-Terschelling

Waar de boot de haven indraait, ontmoet je West-Terschelling. West-Terschelling is het grootste- en levendigste dorp van het eiland. Het dorp is in de twaalfde eeuw ontstaan op een zandplaat die een eeuw eerder met de rest van het eiland verheelde. De naam van het dorp (en van het hele eiland Terschelling) schijnt te zijn afgeleid van de naam die de zandplaat droeg, namelijk De Schelling. In de loop der jaren is de naam van het dorp geleidelijk veranderd. Achtereenvolgens zijn de namen Westeinde, West-Schelling, Westerschelling, West ter Schelling en West-Terschelling bekend.

De bewoners van Terschelling noemen het dorp kortweg: West. Het dorp heeft een oude kern, met musea, winkels, kroegen en clubs, restaurants, hotels, een zwembad, maar ook prachtige natuur. De haven ligt bijvoorbeeld aan de enige natuurlijk baai van Nederland. Het is de thuishaven van garnalenvissers, charterschepen en plezierjachten. Vanuit West-Terschelling loop je echter ook zo het Groene strand op en de ruige natuur van de Noordsvaarder in. Of loop het Seinpaalduin op, waar je een fraai uitzicht hebt over het dorp en (bij helder weer) Harlingen en Vlieland kunt zien liggen.

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL