Kledingwinkel Woodstock

Voor vrolijke, kleurrijke kleding die op een verantwoorde manier is geproduceerd. Kom langs voor vegan kleding van Ragwear, of ervaar de zachtheid van biologisch katoen uit de collecties van Tranquillo, Himalaya en Zilch. Kijk ook eens tussen de items van Blutsgeschwister en Four Funky Flavours,...

Lees meer
Torenstraat
24
8881 BK
West-Terschelling
+31(0)562-443710

Beschrijving

Voor vrolijke, kleurrijke kleding die op een verantwoorde manier is geproduceerd. Kom langs voor vegan kleding van Ragwear, of ervaar de zachtheid van biologisch katoen uit de collecties van Tranquillo, Himalaya en Zilch. Kijk ook eens tussen de items van Blutsgeschwister en Four Funky Flavours, gemaakt van natuurlijke materialen en voorzien van het fairtrade keurmerk. Ook voor biologische zeepjes en geurtjes, cadeautjes en wereldse accessoires. Tot ziens bij Woodstock!

Kenmerken

Winkels

  • Kledingwinkels

Kaart & omgeving

West-Terschelling

Waar de boot de haven indraait, ontmoet je West-Terschelling. West-Terschelling is het grootste- en levendigste dorp van het eiland. Het dorp is in de twaalfde eeuw ontstaan op een zandplaat die een eeuw eerder met de rest van het eiland verheelde. De naam van het dorp (en van het hele eiland Terschelling) schijnt te zijn afgeleid van de naam die de zandplaat droeg, namelijk De Schelling. In de loop der jaren is de naam van het dorp geleidelijk veranderd. Achtereenvolgens zijn de namen Westeinde, West-Schelling, Westerschelling, West ter Schelling en West-Terschelling bekend.

De bewoners van Terschelling noemen het dorp kortweg: West. Het dorp heeft een oude kern, met musea, winkels, kroegen en clubs, restaurants, hotels, een zwembad, maar ook prachtige natuur. De haven ligt bijvoorbeeld aan de enige natuurlijk baai van Nederland. Het is de thuishaven van garnalenvissers, charterschepen en plezierjachten. Vanuit West-Terschelling loop je echter ook zo het Groene strand op en de ruige natuur van de Noordsvaarder in. Of loop het Seinpaalduin op, waar je een fraai uitzicht hebt over het dorp en (bij helder weer) Harlingen en Vlieland kunt zien liggen.

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL