Kookwinkel 't Oosterom

In het gezellige dorp Midsland, midden op het eiland, vindt u aan de Oosterburen 42 ’t Oosterom”. Dit is hét adres voor de keukenprinses en keukenhulpjes. Dé winkel waar zowel de professional, als de hobbykok zal slagen. ’t Oosterom is ook bekend doordat dit het enige adres op het eiland is, waar...

Lees meer
Oosterburen
42
8891 GD
Midsland
+31 562-449691

Beschrijving

In het gezellige dorp Midsland, midden op het eiland, vindt u aan de Oosterburen 42 ’t Oosterom”. Dit is hét adres voor de keukenprinses en keukenhulpjes. Dé winkel waar zowel de professional, als de hobbykok zal slagen. ’t Oosterom is ook bekend doordat dit het enige adres op het eiland is, waar dé enige echte Terschelling sweaters en t-shirts verkocht worden. Alle kleuren en in alle maten.

Kenmerken

Winkels

  • Specialiteitenwinkels

Kaart & omgeving

Midsland

Midsland is, op West-Terschelling na, het grootste dorp op Terschelling. Het ligt - zoals de naam al zegt -, ongeveer in het midden van het eiland. Rond de Meslânzer kerk vind je een veelzijdige plek met een rijke historie waar je uren kunt rondlopen. Achter de gevels van de vele rijksmonumenten vind je allerlei leuks en lekkers. Lekker rondstruinen en shoppen, pak een terrasje of ga dansen!

Midsland is het hart van evenementen zoals Rock'n Roll Street, de Sint Jans Draverij met ongezadelde paarden, de Beestenmerk, de Midwintermarkt en uiteraard beleef je er tijdens het theaterfestival Oerol volop straattheater en muziek.

Het ware hart van het dorp is de kruiskerk uit 1880 met de oude begraafplaats. Hier houdt men de burenplicht in ere: bij een overlijden regelen de buren de begrafenis. Dan gaan ook de terrassen leeg, worden de vlaggen gestreken en toont men respect door even letterlijk stil te staan.

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL